Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya platformu X üzerinden en düşük emekli aylığına ilişkin açıklama yaptı.
kolayca yatırım yapın
En düşük emekli aylığının 20 bin liraya yükseltilmesi ile ilgili kanun teklifinin Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne sunulduğunu belirten Işıkhan, “Ülkemizin kıymetli emektarları için atılan bu kıymetli adım dolayısıyla Gazi Meclisimize teşekkür ediyorum” dedi.
Emekliler başta olmak üzere millete en iyi hizmetleri sunabilmek için Sosyal Güvenlik bütçesini daha da geliştirmek ve güçlendirmek adına yoğun şekilde çalıştıklarını vurguladı.
Gelecek süreçte her bir vatandaşın refahını korumayı ve sosyal haklarını genişletmeyi sürdüreceklerini kaydeden Işıkhan, “Başımızın tacı emeklilerimize ve ailelerine hayırlı olmasını diliyorum” dedi.