Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Horoz Lojistik genel kurulda onayladı: Temettü verecek mi?

Borsa İstanbul’da HOROZ koduyla işlem gören Horoz Lojistik, yatırımcılara temettü dağıtmama kararı aldı. İşte detaylar;
Horoz Lojistik genel kurulda onayladı: Temettü verecek mi?
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri ve Ticaret A.Ş. (HOROZ), 18 Haziran’da Kamuyu Aydınlatma Platformu’ndan kar payı dağıtımına ilişkin açıklama yaparak yatırımcıları bilgilendirdi.

Şirket, kar payı dağıtılmamasına ilişkin yönetim kurulu teklifinin 18.06.2025 tarihinde gerçekleştirilen 2024 yılına ilişkin olağan genel kurul toplantısında onaylandığını belirtti. Horoz Lojistik 2024’te 770,5 milyon TL net kar bildirmişti.

29-30-31 Mayıs 2024’te 55 TL fiyatla halka arz olan ve 7 Haziran 2024’te Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayan Horoz Lojistik, son dönemde görülen aşağı yönlü hareketlerle halka arz fiyatının altına geriledi. Hisse, 18 Haziran saat 13.35 itibarıyla yüzde 2,7 düşüşle 46 TL’den işlem görüyor.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/1Ç Kar/Zarar 37.60% / 62.40%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.