Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Hissesi yüzde 3454 artan TRHOL bedelsiz için başvuru yaptı

Hisse performansıyla Borsa İstanbul’dan pozitif ayrışan TRHOL, bedelli ve bedelsiz sermaye artırımı için SPK’ya başvurdu. İşte detaylar;
Hissesi yüzde 3454 artan TRHOL bedelsiz için başvuru yaptı
HABER GİRİŞ

Tera Finansal Yatırımlar Holding A.Ş. (TRHOL), 24 Kasım’da Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bedelli ve bedelsiz sermaye artırımına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) başvurusu hakkında açıklama yaptı.

Şirket, 30.000.000 TL olan ödenmiş sermayesinin 30.000.000 TL’si iç kaynaklardan (bedelsiz), 90.000.000 TL’si ise nakden (bedelli) karşılanmak suretiyle 30.000.000 TL’den 150.000.000 TL’ye çıkarılması nedeniyle artırılacak 120.000.000 TL nominal değerli payların ihraç ve halka arzına ilişkin izahnamenin onaylanması amacıyla 21 Kasım’da SPK’ya başvuru yaptığını belirtti.

TRHOL, 24 Kasım saat 13.55 itibarıyla yüzde 3,8 artışla 600 TL’den işlem görüyor. Hissede haftalık yüzde 9, aylık yüzde 43, yıllık ise 3454 oranında değer artışı gerçekleşti.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/3Ç Kar/Zarar 45.67% / 54.33%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.