
MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş. (MPARK), 9 Eylül’de Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden İstanbul’da hastane açılışı hakkında açıklama yaptı.
Şirket, MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş. grup bünyesine yönetim danışmanlığı yapılan yeni bir hastanenin daha katıldığını, İstinya Üniversitesi Liv Hospital’in İstanbul Topkapı’da faaliyete başladığını belirtti.
Duyuruya göre yeni hastane 60 bin metrekare kapalı alana sahip olup, 54’ü yoğun bakım yatağı ve 246’sı hasta yatağı olmak üzere toplam 300 yatak kapasitesine sahip. Hastanede ayrıca 54 gözlem yatağı bulunuyor.
MPARK, 9 Eylül’de günü yüzde 3,2 düşüşle 338,2 TL’den tamamladı. Ünlü & Co 28 Ağustos’ta MPARK için 12 aylık hedef fiyatını 685 TL, tavsiyesini “al” olarak açıklamıştı.