Koroplast Temizlik Ambalaj Ürünleri Sanayi ve Dış Ticaret (KRPLS), 19 Ocak’ta Kamuyu Aydınlatma Platformu’ndan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı.
Şirket, Borsa İstanbul A.Ş’nin 9.01.2026 tarihli ve E-18454353-100.06-43302 sayılı yazısına istinaden; Şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermay Piyasası Kurulu’nun Özel Durumlar Tebliği’ne göre, kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığını ifade etti.
Koroplast, geçtiğimiz günlerde gösterdiği sert yükselişlerin ardından 19 Ocak tarihli işlem gününde kapanışını yüzde 5,7 düşüşle 9,9 TL’den yapmaya hazırlanıyor. Hissede haftalık yüzde 27, aylık yüzde 28, yıllık ise yüzde 48 oranında değer artışı gerçekleşti.