Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Güler Yatırım Holding pay geri alımı başlattı!

Son günlerde sermaye piyasalarında yaşanan gelişmeler ortasında bir şirket daha pay geri alım programı açıkladı.
Güler Yatırım Holding pay geri alımı başlattı!
HABER GİRİŞ

Borsa dün sert düşerken pek çok hisse taban yaptı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gözaltına alınması sonrasında yaşanan satış dalgası ortasında pek çok şirketten tedbir amaçlı açıklamalar geldi.

Pay geri alım programının başlatılması hakkında açıklamada bulunan Güler Yatırım Holding A.Ş. (GLRYH) de onlardan biri oldu. Şirket, ülkemiz sermaye piyasalarında son günlerde yaşanan gelişmeler sebebiyle pay sahiplerini korumak ve sağlıklı fiyat oluşumuna katkıda bulunmak amacıyla, borsada kendi paylarının geri alımının gerçekleştirmesi için kararını açıkladı.

Bu kapsamda pay geri alım programının azami 3 yıl süreyle geçerli olacak şekilde belirlenmesine, pay geri alımına konu olabilecek azami pay sayısının 60.000.00 adet olarak belirlenmesine, pay geri alımı için ayrılabilecek azami fon tutarının 171.000.000.-TL olarak belirlenmesine karar verildi.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/4Ç Kar/Zarar 29.65%-70.35%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın