Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Gen İlaç duyurdu: 227 milyon TL’lik katkı bekleniyor!

Gen İlaç, 2 aylık DMO ihalesinde Salutem üzerinden satışlardan 227 milyon TL ciro katkısı bekliyor.
Gen İlaç duyurdu: 227 milyon TL’lik katkı bekleniyor!
HABER GİRİŞ

Gen İlaç ve Sağlık Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (GENIL), Devlet Malzeme Ofisi (DMO) tarafından düzenlenen iki aylık ilaç alım ihalesine ilişkin açıklama yaptı. Buna göre, ihaleye şirketin ilaçlarını satmak üzere yetkilendirilen ve aynı zamanda ilişkili tarafı olan Salutem Ecza Deposu Medikal Limited Şirketi katıldı.

Sizce GENIL Fiyatı Ne Olur?
Sonuçları görmek için lütfen katılım sağlayınız.
Düşük
Düşeceğini Düşünüyorum
Yükseleceğini Düşünüyorum
Yüksek

İhale kapsamında Salutem’in uhdesinde kalan ilaçların tamamı Gen İlaç tarafından temin edilecek.

Söz konusu iki aylık DMO ihalesi sonucunda, bu satışların GENIL’in toplam satışlarına 227 milyon 31 bin 637 TL katkı sağlaması bekleniyor. Şirket, DMO ihaleleri kapsamında gerçekleşen bu satışların ciroya olumlu katkı sunacağını belirtti.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/3Ç Kar/Zarar 45.67% / 54.33%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.