Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Galatasaray’dan Florya Projesi için Nivak Yapı ile iş birliği

Galatasaray, Florya arsası için Nivak Yapı ile hasılat paylaşım sözleşmesi imzaladığını duyurdu.
Galatasaray’dan Florya Projesi için Nivak Yapı ile iş birliği
HABER GİRİŞ

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş., ana ortağı olan Galatasaray Spor Kulübü’ne ait Florya arsası ile ilgili önemli bir adım attı. Kulüp, İhale Komisyonu tarafından gerçekleştirilen ihale sonucunda en iyi teklifi veren Nivak Yapı A.Ş. ile bir Hasılat Paylaşım Sözleşmesi imzaladı.

Sizce GSRAY Fiyatı Ne Olur?
Sonuçları görmek için lütfen katılım sağlayınız.
Düşük
Düşeceğini Düşünüyorum
Yükseleceğini Düşünüyorum
Yüksek

Sözleşmenin detaylarına göre, tahsil edilecek avans tutarı, 06.07.2024 tarihinde düzenlenen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’nda alınan yetki doğrultusunda kullanılacak. Konuya ilişkin ayrıntılı açıklamalar, Galatasaray Spor Kulübü’nün kurumsal web sitesinden paylaşılacak.

Bu iş birliği, Florya arsasının geleceği ve kulübün finansal stratejileri açısından önem taşıyor.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/2Ç Kar/Zarar 32.49% / 67.51%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın