Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

FONET 132 milyon TL’lik kamu ihalesini kazandı

Fonet, Sivas İl Sağlık Müdürlüğü’nün 36 ay süreli sağlık bilgi sistemi ihalesini 132 milyon TL bedelle kazandı. İşte detaylar:
FONET 132 milyon TL’lik kamu ihalesini kazandı
HABER GİRİŞ

Fonet Bilgi Teknolojileri A.Ş. (FONET), Sivas İl Sağlık Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen ihaleyi kazandığını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre 2 Şubat 2026 tarihinde düzenlenen ve 36 ay süreli Sağlık Bilgi Yönetim Sistemi Hizmet Alımı ihalesinde Fonet Bilgi Teknolojileri 132.077.304 TL tutarındaki teklifiyle ihalenin kazananı oldu.

Söz konusu ihalede şirket ikinci en uygun teklifi vermesine rağmen sürecin tamamlanmasıyla birlikte ihalenin Fonet lehine sonuçlandığı belirtildi. Açıklamada ayrıca ihale için yasal itiraz sürecinin beklendiği ve sürecin tamamlanmasının ardından sözleşme imzalama aşamasına geçileceği ifade edildi.

FONET hisseleri bugün açılıştan kısa süre sonra tavan fiyattan 4,64 liradan işlem gördü.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/4Ç Kar/Zarar 28.74%-71.26%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.