Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Fabrika Faciası Yaşayan Şirketten 20,8 Milyon Dolarlık Sözleşme

Bu ay Sakarya fabrikasındaki patlamayla ülke gündemine yerleşen Oba Makarnacılık, devam eden faaliyetlerine ilişkin açıklamada bulundu.
Fabrika Faciası Yaşayan Şirketten 20,8 Milyon Dolarlık Sözleşme
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

15 Eylül’de Sakarya’daki fabrikasında patlama meydana gelen Oba Makarnacılık, ilgili haberle ülke gündeminde yer aldı. Patlama sonrası OBAMS hisseleri, 31,98 ile 39,24 liralık halka arzı sonrası en düşük seviyeye gerilerken şirketten pay sahiplerini koruma amaçlı pay geri alımı hamlesi geldi.

Sizce OBAMS Fiyatı Ne Olur?
Sonuçları görmek için lütfen katılım sağlayınız.
Düşük
Düşeceğini Düşünüyorum
Yükseleceğini Düşünüyorum
Yüksek

Halka arz fiyatının altında işlem görmeye devam eden OBAMS, dün 34,08 lirada kapanırken bugün 33,94 – 34,54 lira aralığında fiyatlandı.

Hisselerde zayıf seyir sürerken şirket bugün, Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden devam eden faaliyetlere ilişkin açıklamada bulundu.

Buna göre Oba Makarnacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2024 yılı faaliyet dönemi içerisinde Cezayir’e 11.2 milyon dolar, İtalya’ya 3.6 milyon dolar ve Türkiye antrepoda 6 milyon dolar buğday satışı ile toplamda 20.8 milyon dolar tutarında buğday satış sözleşmesi yaptı.

Satış sözleşmesi yapılan ürünlerin yüklemelerinin önümüzdeki hafta (30 Eylül – 7 Ekim) gerçekleştirileceğini ekledi.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/4Ç Kar/Zarar 29.65%-70.35%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.