Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Europower bağlı ortaklığı dev ihalede en avantajlı teklifi verdi

Peak PV Solar, TEİAŞ’ın 308,8 milyon TL’lik Toklucak trafo merkezi yapım ihalesini en avantajlı teklifle kazandı.
Europower bağlı ortaklığı dev ihalede en avantajlı teklifi verdi
HABER GİRİŞ

Europower Enerji’nin doğrudan, Girişim Elektrik’in ise dolaylı ortaklığı bulunan Peak PV Solar Teknolojileri A.Ş., TEİAŞ tarafından gerçekleştirilen “İTM.543 Referanslı 154 kV Toklucak TM Yapım İşi” ihalesinde en avantajlı fiyatı vererek birinci oldu.

Sizce EUPWR Fiyatı Ne Olur?
Sonuçları görmek için lütfen katılım sağlayınız.
Düşük
Düşeceğini Düşünüyorum
Yükseleceğini Düşünüyorum
Yüksek

Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) ihale komisyonu, işin şirket uhdesinde kaldığını gösteren kesinleşme kararını şirkete iletti. Söz konusu işin baz bedeli 308 milyon 816 bin 703 TL olarak açıklandı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/4Ç Kar/Zarar 28.74%-71.26%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.