Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Ege Endüstri, bağlı ortaklığı aracılığıyla Autotech Fonu’na yatırım yapıyor

Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş., bağlı ortaklığı EGE TECH LTD'nin, Autotech Fund II LP'nin sermaye artırımına 18.000 dolar tutarında iştirak etmesine karar verdiğini kamuoyuna duyurdu.
Ege Endüstri, bağlı ortaklığı aracılığıyla Autotech Fonu’na yatırım yapıyor
HABER GİRİŞ

Ege Endüstri ve Ticaret A.Ş., bağlı ortaklığı EGE TECH LTD’nin, Autotech Fund II LP (“Autotech”) fonunda gerçekleşen sermaye artırımına katılma kararı aldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığıyla kamuoyuna bildirdi.

Yapılan açıklamaya göre, Autotech fonundaki sermaye artırım tutarı 18.000 dolar olarak belirlenirken, EGE TECH LTD’nin bu artırıma iştirak edeceği açıklandı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/3Ç Kar/Zarar 45.67% / 54.33%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.