Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Dünya Varlık’ın 565 milyon TL’lik sermaye artırımına tescil

Dünya Varlık Yönetim A.Ş. (DNYVA), sermaye artırımı sürecinin tamamlandığını duyurdu.
Dünya Varlık’ın 565 milyon TL’lik sermaye artırımına tescil
HABER GİRİŞ

Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) yayımlanan açıklamaya göre şirketin 185 milyon TL olan çıkarılmış sermayesi, 315 milyon TL’si iç kaynaklardan ve 250 milyon TL’si nakit karşılanmak üzere toplam 565 milyon TL artırılarak 750 milyon TL’ye çıkarıldı.

Şirket, sermaye artırımına ilişkin esas sözleşmenin “Sermaye” başlıklı 6’ncı maddesinde yapılan değişikliğin 23 Haziran 2026 tarihinde İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edildiğini bildirdi.

Söz konusu değişiklik aynı tarihte yayımlanan Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi’nde de ilan edildi. Böylece Dünya Varlık’ın bedelli ve bedelsiz unsurları birlikte içeren sermaye artırımı süreci resmen tamamlanmış oldu.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2026/1Ç Kar/Zarar 21.61%-78.39%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.