Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

DGATE, Apple iPad için distribütörlük anlaşması yaptı

DGATE, Apple iPad ürünlerinin Türkiye’de Vodafone bölgesinde dağıtımı için Apple ile distribütörlük sözleşmesi imzaladı.
DGATE, Apple iPad için distribütörlük anlaşması yaptı
HABER GİRİŞ

Datagate Bilgisayar Malzemeleri Ticaret A.Ş. (DGATE), Vodafone Dağıtım A.Ş. ile imzalanan sözleşme kapsamında, Apple markalı ipad ürünlerin Türkiye genelinde Vodafone tarafından belirlenen sorumluluk bölgesinde dağıtımını gerçekleştirmek üzere Apple ile distribütörlük sözleşmesi imzaladı.

Gelişmeyi Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyuran Datagate, yeni sözleşme kapsamında Apple ürünlerini doğrudan Apple’dan satın alacak.

DGATE kodlu hisse senetlerinin performansına bakıldığında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 54,2 oranında artış kaydettiği görülüyor. Aylık yüzde 27 artan hisseler, geçen yaz 92,7 lirayla rekor kırdı. Dün 77,95 liradan kapanan paylarda açılış bekleniyor.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/4Ç Kar/Zarar 28.74%-71.26%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın