Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

DCT Trading payları için likidite süreci başlatıldı

Marbaş Menkul, DCT Trading paylarında likidite sağlayıcılığı için başvuru dokümanlarını Borsa İstanbul’a iletti.
DCT Trading payları için likidite süreci başlatıldı
HABER GİRİŞ

Marbaş Menkul Değerler A.Ş., Dct Trading Dış Ticaret A.Ş. (DCTTR) paylarında likidite sağlayıcılığı başvurusunda bulundu. Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamaya göre, DCTTR’nin 6 Kasım 2025 tarihli yönetim kurulu kararı doğrultusunda likidite sağlayıcılık faaliyetlerine başlanması amacıyla 7 Kasım 2025’te likidite sağlayıcılık aracılık sözleşmesi imzalandı.

Sizce DCTTR Fiyatı Ne Olur?
Sonuçları görmek için lütfen katılım sağlayınız.
Düşük
Düşeceğini Düşünüyorum
Yükseleceğini Düşünüyorum
Yüksek

Hazırlanan başvuru dokümanları 11 Kasım 2025 tarihinde Borsa İstanbul A.Ş.’ye iletilerek ilgili süreçler resmen başlatıldı.

Borsaya Temmuz 2024’te giriş yapan DCTTR hisseleri, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 25 artarken aylık yüzde 11 civarında düştü. Hisseler bugün 28,44 lira ile yaklaşık 2 ayın düşüğüne geriledi.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/3Ç Kar/Zarar 45.67% / 54.33%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.