Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Dagi Giyim duyurdu: Toplam mağaza sayısı 87 oldu

Dagi Giyim, yeni mağaza açılışını duyurdu. Toplam sayı 87’ye ulaştı. Detaylar ve hissede son durum haberde:
Dagi Giyim duyurdu: Toplam mağaza sayısı 87 oldu
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Dagi Giyim Sanayi ve Ticaret A.Ş. (DAGI), yeni mağaza açılışını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurdu. Buna göre şirketin Bursa Downtown alışveriş merkezindeki mağazasının açılışı yapıldı. Açılışı yapılan Bursa Downtown Mağazası ile birlikte bayiler ve e-ticaret hariç olmak üzere güncel mağaza sayısı 87 oldu.

Şirketin geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 138 civarında artıda duran DAGI kodlu hisselerine bakıldığında aylık yüzde 44 arttığı görülüyor. Cuma günü 8,71 lirada kapanan hisseler haftaya 8,68 lirada başlarken 8,08 liraya kadar geriledi.

Ağustos’un son haftasında güçlü yükselen hisseler geçen hafta 9,1 lira ile tüm zamanların rekorunu kırdı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/2Ç Kar/Zarar 32.49% / 67.51%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın