Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

CVK Maden’in bağlı ortaklığı MAPEG ihalesini kazandı

CVK Maden’in bağlı ortaklığı, Yozgat’taki iki polimetal maden sahasını MAPEG ihalesinde 4 milyon TL bedelle kazandı.
CVK Maden’in bağlı ortaklığı MAPEG ihalesini kazandı
HABER GİRİŞ

CVK Maden İşletmeleri’nin bağlı ortaklığı Aldridge Mineral Madencilik A.Ş., Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG) tarafından düzenlenen ihalede yeni maden sahalarının sahibi oldu.

Sizce CVKMD Fiyatı Ne Olur?
Sonuçları görmek için lütfen katılım sağlayınız.
Düşük
Düşeceğini Düşünüyorum
Yükseleceğini Düşünüyorum
Yüksek

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Yozgat ilinde bulunan ve polimetal özellik taşıyan iki ayrı IV. Grup arama ruhsatlı saha için düzenlenen ihaleye katılan bağlı ortaklık, söz konusu sahaları toplam 4 milyon TL bedelle kazandı.

Ruhsat devir süreçlerinin tamamlanmasının ardından gelişmelerin kamuoyu ve yatırımcılarla paylaşılacağı belirtildi.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2026/1Ç Kar/Zarar 21.61%-78.39%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.