Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Çatışmalar 4. gününde: İsrail İran’a yeni saldırılar başlattı

İsrail ile İran arasında başlayan çatışmalar dördüncü gününe girdi. İsrail bu sabah İran'a yeni saldırılar başlattığını duyurdu.
Çatışmalar 4. gününde: İsrail İran’a yeni saldırılar başlattı
HABER GİRİŞ

İsrail’in İran’a başlattığı hava saldırıları savaşa dönüşürken, çatışmalar dördüncü gününe girdi. Bu sabah İsrail ordusu, İran’ın orta kesimindeki karadan karaya füze üslerine yönelik yeni saldırılar başlattığını açıkladı.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, “Şu anda İran’ın orta kesimindeki karadan karaya füze üstlerini hedef alıyoruz,” dedi. Bu açıklama, İsraillilere sığınakların yakınlarından ayılmama talimatı verilmesinin ardından geldi.

Kanada’da gerçekleştirilecek G7 zirvesi için Beyaz Saray’dan ayrılırken gazetecilerin sorularını yanıtlayan Trump, daha önce sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayı dile getirdi. “Umuyorum ki bir anlaşma olacak” dedi.

Trump, “Bence artık bir anlaşmanın zamanı geldi ve ne olacağını göreceğiz. Ama bazen işleri kendi aralarında halletmeleri gerekiyor,” ifadelerini kullandı.

Bir gazetecinin “İran ile anlaşma sağlanması konusunda İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu ile aynı fikirde misiniz?” sorusuna Trump, “Çok iyi anlaşıyoruz. Ve sanırım birbirimize karşı büyük saygı duyuyoruz,” diye cevap verdi.

Trump, gerekirse ABD’nin ihtiyaç halinde İsrail’i savunmak için gerekeni yapacağını da yineledi.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/1Ç Kar/Zarar 37.60% / 62.40%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın