Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Çağdaş Cam (CGCAM) 109 milyon TL’lik sipariş aldı

2024’ün Aralık ayında halka arz olan Çağdaş Cam, yurt içi müşterisinden yeni sipariş aldı. İşte detaylar;
Çağdaş Cam (CGCAM) 109 milyon TL’lik sipariş aldı
HABER GİRİŞ

Çağdaş Cam Sanayi ve Ticaret A.Ş. (CGCAM), 11 Şubat’ta Kamuyu Aydınlatma Platformu’ndan yeni sipariş hakkında açıklama yaptı.

Şirket, yurt içinde yerleşik müşterisinden 109.053.804 TL tutarında yeni sipariş aldığını, teslimatın 2026 yılı Mayıs ayı sonuna kadar tamamlanmasının planlandığını kaydetti. Çağdaş Cam, yeni iş ilişkisinin ciroyu olumlu etkileyeceğini belirtti.

CGCAM, 11 Şubat’ta günü yüzde 0,15 düşüşle 38,98 TL’den tamamladı. Haftalık yüzde 4 değer kaybeden hissede aylık yüzde 14, yıllık ise yüzde 29,5 oranında değer artışı gerçekleşti.

Çağdaş Cam 11-12 Aralık 2024 tarihinde 20 TL fiyatla halka arz oldu ve 17 Aralık’ta Borsa İstanbul’da işlem görmeye başladı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/4Ç Kar/Zarar 28.74%-71.26%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.