Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Borsaya Geçen Ay Merhaba Diyen Şirketten Milyon Euroluk Adım

Meka Beton Santralleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu’na yaptığı bildirimde yeni iş görüşmesi hakkında bilgilendirmede bulundu. Detaylar;
Borsaya Geçen Ay Merhaba Diyen Şirketten Milyon Euroluk Adım
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Borsa İstanbul’da yeni işlem görmeye başlayan şirketlerden Meka Beton Santralleri İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. (MEKAG), Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yaptığı bildirimde yeni iş görüşmesine ilişkin açıklamada bulundu.

MEKAG’dan Milyon Euroluk Yeni İş Görüşmesi

5-6 Ekim 2023 tarihlerinde talep toplayarak borsaya merhaba diyen ve payları borsada 12 Ekim 2023 Perşembe günü sürekli işlem görmeye başlayan şirketin yeni ilişkisi için görüşmelerin yurt içi yerleşik bir alıcı ile gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, yurt içi yerleşik bir alıcı arasında tesis ve ekipman üretim ve satışına yönelik 13 Kasım tarihinde görüşmelere başlandığı ifade edildi.

Teklif tutarının 1.750.000 euro olduğu ve satış bedelinin güncel TL tutarı sözleşmede belirlenecek kur üzerinden gerçekleşeceği bilgisi verildi.

Bildirimin devamında, “Görüşmelerin nihai durumuna ilişkin sonuçlar KAP’da yatırımcılarla ayrıca paylaşılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.” ifadesi kullanıldı.

MEKAG Günü Yükselişle Kapattı

MEKAG hisseleri, haftanın ilk işlem gününü yüzde 6,2 yükselişle 63,75 TL’den işlem görerek kapattı.

MEKAG Hisseleri Fiyat Grafiği
Kaynak: Piyasa.Paratic.com

MEKAG haftalıkta yüzde 27,7 yeşil yakarken, aylıkta da yüzde 131,8 oranında yükseliş gösteriyor.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/1Ç Kar/Zarar 37.60% / 62.40%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.