Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Borsa İstanbul 11 hisseyi geri alım endeksinden çıkardı

Borsa İstanbul, 7 hisseyi BIST geri alım endeksine dahil ederken 11 hisseyi çıkardı. İşte detaylar;
Borsa İstanbul 11 hisseyi geri alım endeksinden çıkardı
HABER GİRİŞ

Borsa İstanbul, 4 Haziran’da Kamuyu Aydınlatma Platformu’ndan BIST geri alım endeksi dönemsel endeks değişiklikleri hakkında açıklama yaptı.

Sizce ALARK Fiyatı Ne Olur?
Sonuçları görmek için lütfen katılım sağlayınız.
Düşük
Düşeceğini Düşünüyorum
Yükseleceğini Düşünüyorum
Yüksek

BIST Piyasa Değeri Ağırlıklı Pay Endeksleri Kural Seti kapsamında Borsa İstanbul Genel Müdürlüğü tarafından BIST geri alım endeksi kapsamında 2025 yılı Haziran ayı için (10.06.2025 – 04.07.2025) tabloda yer alan değişikliklerin yapılacağı kaydedildi.

Borsa İstanbul 11 hisseyi geri alım endeksinden çıkardı

11 hisse endeksten çıkarılırken Akfen İnşaat (AKFIS), Akfen Yenilenebilir Enerji (AKFYE), ATP Yazılım (ATATP), Bahadır Kimya (BAHKM), Reeder Teknoloji (REEDR), Sanifoam Endüstri (SANFM) ve Tapdi Tınaztepe (TNZTP) paylarının endekse dahil edildiği açıklandı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/4Ç Kar/Zarar 28.74%-71.26%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.