Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Borsa artıya geçerken, BofA ilk 20 dakikada 1 milyar TL sattı

Borsa İstanbul dün gün boyunca düşüş gösterdikten sonra bugün artıya geçti. Bank of America ise ilk 20 dakikada 1 milyar TL'den fazla sattı.
Borsa artıya geçerken, BofA ilk 20 dakikada 1 milyar TL sattı
HABER GİRİŞ

Borsa İstanbul dünkü işlemlerde negatif performansını sürdürerek 10 bin 400 puan eşiğine kadar geriledikten sonra bugün artıya geçiş yaptı.

Sizce AKBNK Fiyatı Ne Olur?
Sonuçları görmek için lütfen katılım sağlayınız.
Düşük
Düşeceğini Düşünüyorum
Yükseleceğini Düşünüyorum
Yüksek

BIST 100 endeksi güne yüzde 0,11 artışla 10 bin 461 puandan başladıktan sonra TSİ 10:35 sularında yüzde 0,28 yükselişle 10 bin 478 puan seviyelerinde gezmeye başladı.

İlk 20 dakikanın alıcı ve satıcılarına baktığımızda ise Bank of America’nın (BofA) 1 milyar TL’den fazla satışla en ciddi satıcı olduğu görülüyor.

BofA’nın en fazla sattığı senetler; Bim Birleşik Mağazalar (BIMAS), Akbank (AKBNK), Yapı Kredi Bankası (YKBNK), Aselsan (ASELS) ve Ereğli Demir Çelik (EREGL) şeklinde sıralanıyor.

İlk 20 dakikanın en iyi alıcısı ise 379,6 milyon TL’den fazla net işlemle Garanti BBVA Yatırım oldu. Kurumun en fazla aldığı senetler; AKBNK, YKBNK, İş Bankası (ISCTR), Tüpraş (TUPRS) ve ASELS olarak sıralandı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/2Ç Kar/Zarar 32.49% / 67.51%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.