Borsa İstanbul BIST 100 endeksi 2 Ekim tarihli haftanın son işlem gününü yüzde 0,17 artışla 12 bin 270 puandan tamamladı.
Sizce ASELS Fiyatı Ne Olur?
Sonuçları görmek için lütfen katılım sağlayınız.
Düşeceğini Düşünüyorum
Yükseleceğini Düşünüyorum
Toplam işlem hacmi 124,8 milyar TL düzeyinde gerçekleşirken sektör endekslerinden en çok yükselen yüzde 3,4 ile turizm, en çok gerileyen ise yüzde 7,1 ile finansal kiralama faktoring oldu.
Bank of America (BofA) günü 409 milyon TL net satışla tamamladı. BofA’nın 2,1 milyar TL ile en çok satış yaptığı Aselsan Elektronik (ASELS), endeksten negatif ayrışarak yüzde 1,9 düşüşle 362,7 TL’ye geriledi.
BofA’nın en çok satış yaptığı diğer hisseler:
Sponsorlu | 2026/2Ç Kar/Zarar 17.84%-82.16%
- İş Bankası (ISCTR): 178,7 milyon TL
- Ford Otomotiv (FROTO): 169 milyon TL
- Selçuk Ecza (SELEC): 130,4 milyon TL
- Akbank (AKBNK): 122,1 milyon TL
- Tekfen Holding (TKFEN): 80,4 milyon TL
- Kıraç Galvaniz (TCKRC): 59,5 milyon TL
- Katılımevim (KTLEV): 58,4 milyon TL
- Europower Enerji (EUPWR): 57,1 milyon TL
- Mia Teknoloji (MIATK): 53 milyon TL
Kaynak:
Matriks
Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri