Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, 13 Kasım tarihli işlem gününde kapanışını yüzde 0,11 düşüşle 10 bin 628 puandan yaptı.
Sizce KOZAA Fiyatı Ne Olur?
Sonuçları görmek için lütfen katılım sağlayınız.
Düşeceğini Düşünüyorum
Yükseleceğini Düşünüyorum
Toplam işlem hacminin 116,6 milyar TL olduğu günde sektör endekslerinden en çok yükselen yüzde 4,48 ile madencilik, en çok değer kaybeden ise yüzde 1,5 ile ticaret oldu.
Bank of America (BofA) müşterileri günü 684 milyon TL net satışla tamamladı. BofA’nın en çok satış yaptığı hisse 402,9 milyon TL ile Turkcell İletişim (TCELL) oldu. TCELL günü yüzde 0,7 düşüşle 95,6 TL’den tamamladı.
BofA’nın en çok satış yaptığı diğer hisseler:
Sponsorlu | 2025/3Ç Kar/Zarar 45.67% / 54.33%
Türkiye’nin dev şirketlerine
kolayca yatırım yapın
kolayca yatırım yapın
Denemeye Başla
- Aselsan Elektronik (ASELS): 303,8 milyon TL
- Destek Finans Faktoring (DSTKF): 297,9 milyon TL
- Bim Birleşik Mağazalar (BIMAS): 217,4 milyon TL
- Yapı ve Kredi Bankası (YKBNK): 179,6 milyon TL
- Migros Ticaret (MGROS): 142,5 milyon TL
- Peker GYO (PEKGY): 104 milyon TL
- Ford Otomotiv (FROTO): 94,5 milyon TL
- Koza Anadolu Metal Madencilik (KOZAA): 94,5 milyon TL
- Hacı Ömer Sabancı Holding (SAHOL): 86,5 milyon TL
Kaynak:
Matriks
Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri