
Borsa İstanbul BIST 100 endeksi 10 Ekim tarihli haftanın son işlem gününü 10 bin 720 puandan tamamladı.
Sizce EKGYO Fiyatı Ne Olur?
Sonuçları görmek için lütfen katılım sağlayınız.
Düşeceğini Düşünüyorum
Yükseleceğini Düşünüyorum
Toplam işlem hacmi 105,6 milyar lira olurken sektör endekslerinden en çok yükselen yüzde 2,6 ile sigorta, en çok değer kaybeden yüzde 1,9 ile madencilik oldu.
Bank of America (BofA) müşterileri günü 1,17 milyar TL net alımla tamamladı. BofA’nın en çok alım yaptığı hisse 786,7 milyon TL ile Türk Hava Yolları (THYAO) oldu. THYAO kapanışını yüzde 0,4 artışla 313,75 TL’den gerçekleştirdi.
BofA’nın en çok alım yaptığı diğer hisseler:
Sponsorlu | 2025/3Ç Kar/Zarar 45.67% / 54.33%
- Emlak Konut GYO (EKGYO): 347,7 milyon TL
- Tera Yatırım Menkul Değerler (TERA): 273 milyon TL
- Akbank (AKBNK): 198,2 milyon TL
- Pasifik GYO (PSGYO): 192,2 milyon TL
- Türkiye İş Bankası (ISCTR): 152,8 milyon TL
- Astor Enerji (ASTOR): 128,3 milyon TL
- Işıklar Enerji (IEYHO): 127,2 milyon TL
- Bim Birleşik Mağazalar (BIMAS): 113,4 milyon TL
- Sabancı Holding (SAHOL): 95,7 milyon TL
Kaynak:
Matriks
Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri