Birleşim Mühendislik (BRLSM) tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bağlı ortaklığı ile birlikte yeni iş bağlantısı hakkında açıklama gönderildi.
kolayca yatırım yapın
Yapılan açıklamada, “Şirketimiz ve bağlı ortaklığımız Erde Mühendislik San. ve Tic. A.Ş., Ankara Adalet Sarayı C Blok Projesi Mekanik ve Elektrik Tesisat İşleri ile ilgili yapılan ihaleye teklif verilmiş olup, işveren REC Uluslararası İnşaat Yatırım San. ve Tic. A.Ş., ihalenin lehimize sonuçlandığını bildirmiştir,” ifadeleri kullanıldı.
Projeye ilişkin olarak sözleşme görüşmelerine başlandığını söyleyen Birleşim Mühendislik, gelişmelerin kamuoyu ile paylaşılacağını ifade etti.
BRLSM kodlu payların son durumuna baktığımızda ise TSİ 10:30 sularında yüzde 3’ten fazla kayıpla 16,07 TL’de seyrettiği görülüyor. Haftalık yüzde 1,13 getirisi bulunurken, yıllık yüzde 5’ten fazla kazançla işlem görüyor.