Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Birikim Varlık 197,2 milyon TL’lik alacak ihalesini kazandı

Birikim Varlık, toplam 197,2 milyon TL anaparaya sahip 1 bireysel nitelikli portföyün ihalesini en yüksek teklifi vererek kazandı.
Birikim Varlık 197,2 milyon TL’lik alacak ihalesini kazandı
HABER GİRİŞ

Birikim Varlık, tahsili gecikmiş alacak portföyü alımını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyurdu. Buna göre şirket, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.’nin gerçekleştirdiği tahsili gecikmiş alacak satışında bugün satışa çıkarılan toplam 197,2 milyon TL anaparaya sahip 1 bireysel nitelikli portföyün ihalesini en yüksek teklifi vererek kazandı.

Toplam 7 varlık yönetim şirketinin katıldığı ihale sonuçlarının kesinleşmesinin, ihaleyi açan finansal kuruluş Yönetim Kurulu’nun onayına bağlı olduğu eklendi.

Geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 12,6 artan BRKVY kodlu hisseler, aylık yüzde 23 artarken haftalık yüzde 6 getiri sağladı. Dün 71,75 liradan kapanış yapan hisseler bugün 71,65 liradan açılıp en düşük 69,7, en yüksek 71,65 lira oldu.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/2Ç Kar/Zarar 32.49% / 67.51%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.