Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

BERA’dan Golda Gıda’ya 25,74 milyon adet pay satışı

BERA, Kar-su Çamlıca Köyü Su İşletmeleri'ne ait 25,74 milyon adet payı Golda Gıda'ya 257,4 milyon TL bedelle sattı.
BERA’dan Golda Gıda’ya 25,74 milyon adet pay satışı
HABER GİRİŞ

Bera Holding A.Ş. (BERA), bağlı ortaklığı Kar-su Çamlıca Köyü Su İşletmeleri A.Ş.’ye ait 25 milyon 740 bin adet payı, diğer bağlı ortaklığı Golda Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.’ye sattı.

Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yapılan açıklamaya göre BERA Yönetim Kurulu’nun 17 Eylül 2026 tarihli kararı doğrultusunda gerçekleştirilen satışta, yetkili değerleme kuruluşu Reform Bağımsız Denetim Şirketi tarafından hazırlanan değerleme raporundaki değer dikkate alındı.

Payların tamamı 10 TL birim fiyat üzerinden toplam 257 milyon 400 bin TL bedelle Golda Gıda’ya satılırken, işlem bedelinin KDV hariç olduğu belirtildi.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2026/2Ç Kar/Zarar 17.84%-82.16%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın