Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Barem Ambalaj’a şirket ortağından 47 milyon TL daha geldi

Barem Ambalaj’a ortak Recep Taşyanar tarafından faizsiz ve vadesiz 47 milyon TL aktarıldı. Son kaynaklarla toplam tutar 217 milyon TL’ye ulaştı.
Barem Ambalaj’a şirket ortağından 47 milyon TL daha geldi
HABER GİRİŞ

Barem Ambalaj, şirket ortağı Recep Taşyanar tarafından yeni nakit kaynağı sağlandığını duyurdu. Geçen haftaki 100 milyon liranın ve Pazartesi ile Salı günkü kaynağın ardından şirkete fon girişi devam etti.

Kamuyu Aydınlatma Platformu üzerinden yapılan açıklamaya göre Barem Ambalaj’a herhangi bir vadeye bağlı olmaksızın, faizsiz olarak ve şirket faaliyetlerinde kullanılmak üzere 47.000.000 TL tutarında nakit kaynak sağlandı.

Söz konusu tutar, şirketin mevcut faaliyetlerinin desteklenmesi amacıyla sağlanırken önceki kaynakları izledi.

Dün 20 milyon, Pazartesi günü 50 milyon ve geçen hafta 100 milyon lira kaynak açıklanmıştı. Böylece 2 hafta içinde toplam 217 milyon TL kaynak sağlanmış oldu.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/4Ç Kar/Zarar 28.74%-71.26%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.