Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Akhan’dan 3,9 milyon dolarlık un ve makarna ihracatı

Akhan Un, Filistin, Irak, Suriye ve Somali’ye 3,9 milyon dolar tutarında un ve makarna ihracatı açıkladı.
Akhan’dan 3,9 milyon dolarlık un ve makarna ihracatı
HABER GİRİŞ

Akhan Un Fabrikası ve Tarım Ürünleri Gıda Sanayi Ticaret (AKHAN) bugün “Uluslararası Fuar” katılımında kazandığı “Filistin, Irak, Suriye ve Somali “ülkelerine yapacağı Un ve Makarna ihracatı kapsamında 3.900.000 ABD Doları olan satış gerçekleştirdi.

Söz konusu satış kapsamındaki ihracat bedelinin 2.757.000 ABD Doları “Makarna”, 1.143.000 ABD Doları “Un” kategorisinde olduğu belirtildi. Ayrıca Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) açıklamasına göre yeni işin şirket ciro ve kârlılığına olumlu katkı sağlaması bekleniyor.

Borsaya Şubat ayında giriş yapan AKHAN kodlu hisse senetleri, bugün 24,8 – 26,68 lira aralığında fiyatlanıp kapanışı yüzde 4,5 artıda 26,5 lirada yaptı.

Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2025/4Ç Kar/Zarar 28.74%-71.26%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın