Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

500 lot 2500’e çıkacak! Yüzde 400 bedelsiz için tarih açıklandı

Borsa İstanbul’da USAK koduyla işlem gören Uşak Seramik yüzde 400 bedelsiz için beklenen tarihi paylaştı. İşte detaylar;
500 lot 2500’e çıkacak! Yüzde 400 bedelsiz için tarih açıklandı
HABER GİRİŞ

Uşak Seramik A.Ş. (USAK), 3 Şubat’ta Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bedelsiz pay alma hakkı kullanım başlangıç tarihi hakkında açıklama yaptı.

Şirket, bir defaya mahsus olmak üzere 1 milyar TL olan şirketin kayıtlı sermaye tavanını aşılarak mevcut 245.000.000 TL olan ödenmiş sermayesini 980.000.000 TL artırarak (yüzde 400) 1.225.000.000 TL’ye çıkarılmasına ilişkin başvurunun 23.01.2025’te onaylandığını anımsattı.

Uşak Seramik Yönetim Kurulu olarak bedelsiz pay hakkı kullanım başlangıç tarihinin 07.02.2025 olarak belirlendiği ifade edildi. USAK yatırımcılarının 500 lotu 2500’e, 1000 lotu ise 5000’e çıkacak.

25 Temmuz’da 41,5 TL’den sert düşüşe başlayan USAK, 3 Şubat saat 13.10 itibarıyla yüzde 1,4 düşüşle 12,97 TL’den işlem görüyor.

GCM Yatırım Banner
Yasal uyarı: Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Manşet Haberleri

Hizmetlerimizi geliştirmek ve yasal mevzuata uygun şekilde çerezler kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve iptal için Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/4Ç Kar/Zarar 29.65%-70.35%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.