Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Nissan’ın Yenilenen Serena Minibüsü Eskisinden Daha Akıllı

Japonya'nın en çok satan minibüs modeli olan Nissan Serena'nın sağlam güncelleme özellikleri!
Nissan’ın Yenilenen Serena Minibüsü Eskisinden Daha Akıllı
HABER GİRİŞ

Nissan’ın 1991 yılında Avrupa dahil olmak üzere birçok ülkede satışlarına başladığı Serena‘nın güncellenen halini bizlere gösterildi. Ülkemizde de kullanılan ve Vanette olarak bilinen minibüs VAN modeli, sonraki dönemlerinde ülkesi olan Japonya pazarına çekilmişti. Ancak Endonezya, Malezya, Singapur ve Hong Kong gibi Asya pazarlarında da satılmakta.

Şu anda 5. nesli üretiliyor ve ülkesinin açık ara en çok satan ticari araç ünvanına sahip. 2016 yılındaki son jenerasyon çıkışı sonrasında Serena, iyi denebilecek bazı güncellemeleri kendine aldı. Gelin bu yenilikler nelermiş beraber inceleyelim.

Serena’nın son neslindeki Opel yüzüne son V-Motion marka yorumları katılmış.

2020 Yeni Nissan SerenaDeğişime ilk olarak ön yüzünden bakarsak; ızgaranın tamamı yenilenerek, aşağıya doğru uzatılmış. Tampon şekillerinde çok fazla oynamaya olmayıp, LED detay dikkat çekiyor.

Öte yandan panjur çerçevesi biraz daha ince yapılarak, farların arasından geçirilmiş. Öncekinde ön far arası çamurluk devamı gibiydi. Bu kısımdaki en büyük yeniliklerden birisi adaptif LED farlar olmuş.

2020 Serena’nın arka kısmı da güncellemeden nasibini almış.

2020 Yeni Nissan Serena Arka GörünümSerena 2020MY’de arka kısımda belirgin farklarla geldi. Stopların şekli radikal derecede bozulmadan LED takviyeler dışında, aşağıya doğru biraz daha uzatılmış. Bagaj üzerindeki rüzgarlık ve süsleme detayları benzer bırakılmış. Tampona da çok az bir efekt verilmiş.

GCM Yatırım Banner
Nissan, en çok satan VAN aracında donanımları kısmamış.

2020 Yeni Nissan Serena Kokpit8 koltuklu yapıya sahip Serena’ya serinin en iyisi olduğu söylenen Highway Star versiyon eklenmiş. Bu kısımda özel tasarımlı 16 jantlar, farlar, 12 kombinli dış renk ve Elmas Siyah, Gündoğumu Turuncu ve Koyu Metal Gri renklere sahip olacak.

Kokpit ağır bir değişime uğramadan döşeme cinsi ve bağlantı özelliklerinde farklılığa gidilmiş.

2020 Yeni Nissan Serena Güvenlik EkipmanıTeknik kısımda 2020 Serena Akıllı Kör Nokta Müdahale ve Kör Nokta Uyarısı, Arka Çapraz Trafik Uyarısı, Akıllı Acil Durum Frenlemesi, Yol işareti algılama işlevi ve Pedal Yanlış Uygulaması için Acil Durum Yardımcılığı dahil olmak üzere standart olarak daha fazla güvenlik ekipmanına kavuşturulmuş.

Nissan’ın yeni Skyline’ye verdiği ProPilot otonom sürüş sistemine Serena’da sahip olacak. Koşullara göre farklı sürüş biçim özellikleri gösterecek sistem, hız kontrollerini minibüs aracında da dikkatli şekilde ayarlayacak.

O bir VAN araç olsa da Nissan ona SUV muamelesi yapıyor.

2020 Yeni Nissan Serena MotorEn çok satma nedenlerinden birisi de sanırız onun dört tekerlekten çekiş sistemi AWD’ye sahip olması. 2.0L benzinli motora sahip olan Nissan Serena, S-Hibrit elektrik desteği ile geliyor.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Güncellenen Nissan Navara’nın Deri Altı Özellikleri Daha Dikkat Çekici!

Yedi koltuklu versiyonlarda aküyü şarj eden küçük benzin motoru içeren FWD e-Power aktarma organı mevcut olacak. Japonya’da Serena’nın başlangıç fiyatı 22.500 dolar!

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2023/4Ç Kar/Zarar %36.13/63.87%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.