Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2020 Yeni Kia Optima’nın Dış ve İç Yapısı Gösterildi!

Kia'nın premium dokunuşlarla çıkartacağı Optima'nın en yeni halinden bazı görseller yayınlandı.
2020 Yeni Kia Optima’nın Dış ve İç Yapısı Gösterildi!
HABER GİRİŞ

Kia’nın orta boy araç segmentinde yarıştırdığı Optima/K5‘in dış yapısı ve kokpitine dair görüntüleri geldi. Beklenenden daha iyi gelen Optima’nın öncesinde nasıl olacağını görmüştük. Teaser görüntülerinden yeni dış yapısı hakkında bilgi sahibi olmuştuk. Sıradanlığı bırakarak özgün duruşlar altında sergilenen Optima, insanların genel olarak beğeneceği bir profile sahip.

Hyundai ile olan ilişkilerinden dolayı iki marka arasında da bu araçla birlikte yoğun bir tasarım izlerini fark etmekteyiz. Gelecek ay ilk olarak iç pazarında satışa çıkacak dört kapılı coupenin gelin geri kalan detaylarına bakalım!

Kia Optima’nın gergin ve savaşçı bir bakışı var.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Hyundai Sonata’nın LED DRL’lerinin kaput üzerine doğru ilerletmesinden sonra Kia’da da bu kısım için spesifikleştirmelere başlandığını görüyoruz. D segmenti izlerini taşıyan Optima’nın çamurluğa taşan, kavisli bir LED aydınlatma yapısı mevcut.

Önceki yazımızda da bahsi geçen ızgaranın, Tiger Nose panjurunun tamamen yeniden yorumlanmasına bakıyoruz. Eskisine göre dar ve geri çekilmiş duran ızgara Optima’ya yakışmış.

Ön kısmın verdiği agresif hissiyatın zarif hale dönüşümü, arka kısmı oluşturmuş.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Otomobilin agresif çizgileri tüm uzunluğu ve kenarları boyunca uzanırken, arkada da yeniden tasarlanmış arka lambaların bir LED ışık şeridi ile birleştirildiği yeni bir aydınlatma imzası var. Selefine göre coupe bir tarzı benimseyen Optima, geniş ağızlı egzozları temsil eden çıkışlar ve havalı bir difüzöre sahip.

GCM Yatırım Banner

Optima’yı alacak müşteriler 16 ile 19 inç arasında değişen jant gruplarından seçim yapabilecekler. Kia Optima 4.905 mm uzunluğunda ve 1.860 mm genişliğinde. Rakamlara göre yeni Optima artık 50 mm daha uzun ve 25 mm daha geniş. Arkaya doğru alçalan profili oluşturmak için yükseklik 20 mm ila 1,445 mm düşürülerek, dingil mesafesi 2,805 mm’den 2,850 mm’ye uzatılmış.

İç mekanda toplu bir değişim söz konusu.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Henüz dijital ortamdan gelen görseller üzerinden yorum yapmış olsak da üç kollu sportif direksiyon, orta konumlu bilgi-eğlence ekranı, dijital gösterge paneli ve genel olarak Optima’nın baştan yapılmış bir kabini olacak.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Kia Futuron Concept Markanın Seviye 4 Otonomunu Taşıyor!

2021 Optima’nın Amerika ve Avrupa versiyonları arasında ciddi bir şekil değişimi olmayacak. Tüm donanım ve teknik detaylarının da Los Angeles Otomobil Fuarı’nda söylenmesini bekliyoruz.

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın