Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2020 Volvo V90 Bir Kez Daha Ödül Sahibi Oldu!

Volvo'nun premium wagon araçlar sınıfında koşturduğu V90, yine bir ödülün sahibi oldu!
2020 Volvo V90 Bir Kez Daha Ödül Sahibi Oldu!
HABER GİRİŞ

2017 yılında Volvo’nun her yöne giden arabası V90 yenilenmiş ve o büyüleyici Thor Çekici farlarını almıştı. İsmi telaffuz edildiği zaman sağlamlık, kalite, karizmatik ve güvenilir gibi kelimeleri akla getiren Volvo, wagon aracıyla yine bir ödülü kaptı. V90, Cross Country ile aynı Subaru Forester’ın eski nesillerinde sunduğu wagon/4×4 mantığının çok iyi yerleştirilmiş modeli haline getirilmişti.

ALG‘nin yaptığı yeni bir araştırma sonucunda Volvo V90’nın aile arabaları arasında alınabilecek en iyi seçenek olduğu sonucuna varılmış. Üretildiği zamanlardan beri bulunduğu konumu değişmeyen ve sürekli yükseliş trendindeki çelik kadar sağlam wagon, Residual Value Award ödülüne layık görülmüş. İşte detaylar;

Araştırma sırasında araçlar 27 farklı bölümde değerlendirilmiş.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Elbette bu tip değerlendirmeler yapılırken tasarım, genel görünüm, rekabet gücü, motoru, donanımları ve performans gibi kriterlerine bakılır. Bu seneki ödül için 2020 model yılı araçları üzerinde araştırma ve değerlendirmeler yapılmış.

Volvo Car USA Başkanı ve CEO’su Anders Gustafsson, “V90’ın art arda ikinci yıl için Residual Value Award kazanmasından gurur duyuyoruz. Bir araba alımı, tüketicinin yaptığı en büyük yatırımlardan biri ve bu tanıma V90 müşterilerimize, yıllarca değerini koruyacak akıllı bir karar verdiklerine dair güven veriyor.” dedi.

ABD pazarında Volvo V90 sevilen ve her daim temin edilecek bir otomobil.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==2020 model yılıyla üretimdeki V90’nın başlangıç fiyatı 51.450 dolar. Doğrudan ve en büyük rakibi olan Mercedes E-Serisi wagon 66.100 dolar ile V90’nın arkasında kalıyor. Ülke çapında 300 satış noktasında sergilenen İsveçli wagon, sınıfında en üst donanım ve sürüşü yaşatmak için gerekli tüm ekipmana sahip.

GCM Yatırım Banner

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Volvo Akü Hammadde İzini Sürmek için BlockChain Teknolojisini Kullanan İlk Marka Oldu!

Ayrı kategorilerde değerlendirilerek en iyi ödülünü kapan V90, dış görünümdeki ayırt edici duruşlarına yanı sıra, lüks kokpit donanımları, teknolojik destek üniteleri, AWD çekiş sistemi ve süper güçlerdeki motorlarıyla bize göre de piyasadaki premium wagon araçların ilk sırasında geliyor.

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2023/4Ç Kar/Zarar %36.13/63.87%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.