Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2020 Toyota Supra’nın Arka Kısmı da Görüntülendi!

Dünyanın en iyi spor otomobillerinden biri kabul edilen Toyota Supra için geri sayım başladı...
2020 Toyota Supra’nın Arka Kısmı da Görüntülendi!
HABER GİRİŞ

Çıkışı 2020 yılı olarak söylenen Supra’nın tanıtımına yaklaştıkça gerçek yapısı hakkında görseller gelmeye başladı. Uzunca bir süredir kasa detaylarını saklamaya çalışan Toyota, anlaşılan o ki bazılarına tek bir kare servis etme izni vermiş. FT-1 konsept ile başlatılan Supra geliştirmesi, BMW ile olan ilişkisi ile sancılı bir süreçte devam ettirilmişti.

90’lı yılların akıllardan çıkmayan spor otomobilin BMW’nin M birimi tarafından hazırlanan 3.0L V6 motorla üretimi olacağı söylenmişti.

Sarı renkli Supra’nın arka bölümü herkesin tahmin ettiği gibi.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==SupraMKV‘den gelen tek kare resimde her şey istediğimiz gibi. Sürekli kamuflajlı halde gördüğümüz efsanenin üstündeki çadırı biraz sıyrılınca gayet net halde üretim halini görebiliyoruz. Uzun süredir üretimi yapılmayan modelde en büyük iş tasarımcılara düşüyordu. Bizce en çok stresi Supra’nın son halini verecek kişiler çekmiştir.

İlk dikkat çeken bagaj kapağı ile rüzgarlığın birleşik şekli olan ducktail tipi. Stop farlarını FT-1 konsepti ile karşılaştırdığımızda aynı olduğunu anlayabiliriz. Toyota amblemi aşağısına da el yazısıyla model arması yapıştırılmış. Bu eski kasada da aynıydı.

Detayların devamında; agresif bir difüzörle tamamlanmış tampona bakıyoruz. Yuvarlak ağızlı çift çıkış egzozlarla birlikte Formula fren lambası en belirgin arka bölüm ögelerinden.

GCM Yatırım Banner
Supra’nın arka bölümünden önce gri renkte önden bir görseli yayınlanmıştı.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==En iyi tasarım ekibini görevlendiren Toyota, bunu başardığını söyleyebiliriz. Uç kısmı çıkıntılı burun yapısı tarifsiz dururken, karbon liplere sahip tampon da geniş hava kanallarıyla muhteşem duruyor. Farların mercekli yapısı dışında şekil yönünden eski seriyi andırıyor. Bizce bilerek yapılmış bir çizim.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Toyota Supra’nın Kamuflajı Kalkmasa da “Motor Sesi Etkileyici”

Toyota, 14 Ocak Detroit Otomobil Fuarı‘nda yeni Supra’nın resmi lansmanını yapacak. BMW Z4’ün platformunu kullanan model için geri sayım başladı!!!

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.