Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Seat Tüm 2020 Model Araçlarına Yeni Özellik ve Renkler Getiriyor!

Seat, 2020 yılında müşterilerini daha mutlu etmek adına standart özellik ve renk skalasını artırıyor.
Seat Tüm 2020 Model Araçlarına Yeni Özellik ve Renkler Getiriyor!
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

İspanyol Seat, müşterilerine modellerini daha çekici göstermek için ilgi çekecek özellik ve renkleri araçlarına aşılıyor. 2019 yılını dolu dolu geçiren Seat, önemli ürünlerini full donanımlı halde insanların hizmetine sunuyor. Skoda ile kullandığı ortak platformların teknolojik alt yapısında ürün çıkartan İspanyol, şimdi de araçları görsel anlamda daha iyi gösterecek 2020 model yılı hazırlığını sunuyor.

En küçükten en büyüğe kadar araçlara verilen değişik paketler sayesinde, daha çok renk seçme ve daha geniş ekranlarda yolculuk şansı tanınmış. İşte Seat’ın yeni ürün yelpazesi!

Şirketin mini yüksek sürüş aracı Arona’ya ateşli bir renk seçeneği verilmiş.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Pure Red olarak geçen canlı kırmızı renk Arona’nın üzerinde iyi duracak ve tercih edilecektir. Aynı kırmızı tonu Ibiza Hatch için de geçerli olacak. SUV sınıfının orta kısmına yerleştirilen Ateca’nın orta konumlu 6.5 inç dokunmatik ekranı yerine 8 inçlik daha büyük bir ekran getirilmiş.

Ateca’nın FR ve Xcellence versiyonları ortak donanım seviyesinde ekstra olarak Seat DCC Dinamik Şasi Kontrolü sürüş özelliklerine eklenmiş. Ayrıca kokpit için fazladan 2 USB portu da takılmış.

Değişimin diğer tarafında bagajda 12V ve 230V soketler olacak. FR’da cam çerçeveleri, ayna kapakları tavan rayları ve iç kısımdaki siyah parçaları süsleyecek Crystal Black and the Black Pack adındaki renklerle sunulacak.

GCM Yatırım Banner
Seat modellerinden Tarraco SUV ve Alhambra MPV için de değişimler mevcut.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==İspanyol ekibin en büyük arazi taşıtı Tarraco‘ya isteğe bağlı olarak, karavan ve farklı çekme taşıtları için çeki topuzlu alabiliyorsunuz. Yine çok işe yarayacak 230V’lik soket de bagaj kısmına montelenmiş.

Günümüzde SUV’ların savaşına dayanamayan MPV’lerin kalan güzel örneklerinden olan Alhambra’ya standart 6.5 inç navigasyon ekranı, kör nokta algılama, trafik işareti tanıma ve Rexlex Grey adlı renk çeşiti verilmiş.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Seat, Araç Tasarımlarını 40.000 Tanesinin Gücüne Denk Gelen Bilgisayarla Yapıyor!

Seat’ın çok satan modeli ve yeni jenerasyonu hazırlanan Leon‘a siyah ızgara, yan kapaklar ve 18 inç alaşım jant seçenekleri sunulacak. Seat, 5 kapılısının kokpitine Alcantara‘yı da sokarak pahalı bir ortam ambiyası oluşturmaya çalışmış.

Leon Sporttourer ST, Sport Black Matt ile seçimi yapılırsa siyah tavan rayları ve FR versiyonda Pure Red rengi gösterilecek. Değişim ve eklemeler Seat’ın ilk EV aracı olacak Mii’yi de kapsıyor.

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.