Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2020 Nissan Titan’a Gelen XD ile Daha Fazla Güç ve Teknoloji Sunuluyor!

Nissan'ın farklı duyguları harekete geçiren kamyoneti Titan için bir XD versiyon hazırlanmış.
2020 Nissan Titan’a Gelen XD ile Daha Fazla Güç ve Teknoloji Sunuluyor!
HABER GİRİŞ

Nissan’ın ticari ve arazi ortamlarına gönderdiği en büyük eseri olan Titan‘ın 2020 model yılı yenilemesi yapılmıştı. Eskisinde olan korkutucu bakışlar yumuşatılmıştı ve belirgin şekilde daha konfora yönelik olduğu vurgulanmıştı. Big Truck tarzı araçlar genel olarak tek bir tipte sunulmaz. Dış kısım eklemeleri kadar iç mekan ve motor kısmı için de etkileyen tercihler sunulur. Nissan şimdi yenilenen Titan için hazırladığı XD versiyonunu tanıttı.

Temelinde standart bir Titan üzerine kurulan XD, boyutsal anlamda daha uzun ve daha fazla yükseltilmiş halde gösterildi. Ekstra XD’de beş trim seviyesi olacak. S, SV, PRO-4X, SL ve Platinum Reserve. İsteğe bağlı donanım özellikleriyle Titan XD çok daha havalı duruyor. Detaylar aşağıda;

Titan XD, kapsamlı şekilde güçlendirilmiş.

2020 Nissan Titan XDİlk tasarımından söz edelim. XD’de kullanılan şasi, standart Titan’dan daha uzun. Artan uzunlukla birlikte bu bagaj kısmına yansıtılmış. Titan’ın yeni versiyonunda çift bumerang LED aydınlatmalar bulunuyor.

Yenilenen Patrol‘ün aydınlatma kısmının nereden geldiğini anlamışsınızdır! Ön aksam parçalarında devasa ızgaranın en krom haliyle karşılaşacaksınız. Nissan, XD için farklı bir tampon şekli kullanmış.

Uzayan gövdesi profil kısmında daha belirgin.

2020 Nissan Titan XD Dış YapısıBelirgin çamurlukların altını besleyen farklı bir jant ve jantlara sarılı lastiklerle XD geliyor. Devamında ise arkada LED’li stop lambalar, bagaja gelen plastik süslemelerle XD’nin arkasında bir detaylandırma yapıldığını görüyoruz.

GCM Yatırım Banner
Titan XD’nin kabin yapısı ağırlıklı olarak standart serisinden geliyor.

2020 Nissan Titan XD Kokpitiİlk bakışta kombin renklerin kullanımı dikkatimizi çekiyor. Deri kumaş karışımı koltukların dikişlerinde kırmızı kullanılmış. Kol dayaması, direksiyondaki logoda ve gösterge panelinde yine kırmızı renkle farklılaştırma yapılmış.

Orta kısımda Titan’dan farklı XD’ye de geçen 9 inç dokunamatik ekran, şarj platformu ve daha büyük eşya gözlerine yer verilmiş. Mobil telefonlarınızı Apple CarPlay ve Android Auto bağlantı özellikleriyle kullanabileceksiniz.

Üst donanım seviyesi tadında sunulan XD’ye 12 hoparlörlü Fender premium ses sistemi dahil edilmiş. Ortamı Ultra ferah seviyesine getirmek adına da segmentinin en büyük yeni çift panelli panoramik tavanlanından göz yüzünü izleme şansı verilecek.

Nissan Titan XD, tek bir seçenek olan 4×4 çekiş sistemiyle alınabilir.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Çekiş düzeninde Hill Start Assist ve Brake Limited-Slip Differential elektronik kontrol sistemleri var. Göreceli eğimi ve dönüş açısını gösteren gelişmiş bir arazi dışı göstergesinin de olduğu belirtilmiş. Hill Descent Control ve elektronik kilitleme arka diferansiyeline sahip PRO-4X modelini de aracını yoldan çıkarmak isteyenlere veriliyor.

Nissan, aynı Ford’da olduğu gibi bir dizi çekme yardımı sistemle geleceği aktarıldı. Bunlar, Bunlara Entegre Römork Fren Kontrol Cihazı, Römork Salınım Kontrolü ve Yokuş Aşağı Hız Kontrolü ile Çekme/Çekme Modu. Yardımcı kısımlarında Arka Görüş Monitörü ve sürücülere araçlarının ve çevresinin kuş bakışı görünmesini sağlayan Akıllı çevre Görüntü Monitörü gibi her noktada güvenli gidiş sağlayan sistemler verilmiş.

Güvenlik paketinde Yaya Algılama ile Otomatik Acil Durum Frenlemesi, Kör Nokta Uyarısı, Arka Çapraz Trafik Uyarısı, Şerit Ayrılma Uyarısı, Uzun Far Yardım ve Arka Otomatik Frenlemeyi içerir.

Muhtemelen sonradan dahil olacağını düşündüğümüz dizel motor dışında, Titan XD V8 benzinli bir ünite ile yollara çıkacak.

2020 Nissan Titan XD MotorBir insan boyuna yakın kaputunun altında 5.6L’lik V8 bir motor yatıyor. Canavar hissiyle tepki verecek güç merkezi 400 beygir güç üretiyor. 559 nm tork ise yedi ileri şanzımanda oluşuyor. Nissan, aracının sakin ve normal kullanımlarında, optimum güç sistemine geçtiğini söylüyor.

Genel olarak Titan XD’nin standart bir Titan’dan biraz daha fazla donanım ve estetik parça eklemeleriyle geldiğini görüyoruz. Artırılan donanım seviyeleri lüks kısmı karşılarken, aynı zamanda güvenlik ve sürüş kolaylığı özellikleriyle başarılı bir işin çıkartıldığı kanısına varıyoruz. Bu güzel kamyonet hakkında sizin düşünceleriniz nelerdir?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2023/4Ç Kar/Zarar %36.13/63.87%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.