Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Asfaltın Çekici SUV’u Lexus LX’e Göz Alıcı Spor Paket Takviyesi!

Lexus, modellerine sürekli yüklediği paketlerin en yenisinin özelliklerinden söz etti. LX SUV biraz daha çekici hale getirilmiş.
Asfaltın Çekici SUV’u Lexus LX’e Göz Alıcı Spor Paket Takviyesi!
HABER GİRİŞ

Toyota’nın lüks markası Lexus’un Land Cruiser tabanlı modeli LX‘e, 2020 model yılı için iyi bir takviye yapıldı. 1995 yılında LX 450 ile dünyaya kazandırılan SUV, Amerika pazarının yükünü sırtlanmıştı. Arazi yeteneklerini güçlü V8 ile birleştirerek yapan LX, Sport Packet ile agresif yanı biraz daha öne çıkartılmış.

Geçtiğimiz sene 2019 model yılında Toyota J200 ile birlikte LX 570, Black Edition paketini almıştı. Siyah ögelerle süslenen model, ızgara ve çerçeve kromunda renk değişimleriyle gelmişti. Öte yandan siyah paket kokpitte de hissediliyordu. Bir yıl arayla ikinci özel sürümünü alan Lexus LX’in gelin farklarına bakalım!

Toyota, insanları sabit araç unsurlarıyla sıkmamak adına, sürekli yenilik yapmanın peşinde.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Lexus LX üzerindeki kozmetik değişiminde, TRD faktörü devrede. Japon marka SUV’un ilk olarak ön cephesinde değişimlere gitmiş. Lexus markasının genel olarak araçlarına koyduğu ızgara tasarımı benzersiz. Şaşırtıcı bir derinlik hissiyatı olan panjurun, dış kısmını çevreleyen krom yerleşimi de muazzam.

Farların iç açıcı bakışları sabit bırakılıp, oynamalara aşağı kısımlardan devam edilmiş. Tamponun komplesi olmasa da aşağı kısımda biçimi değiştirilmiş. Standart modeline göre ek parça getirildiği de söylenebilir. Farklı kısımlardan birisi de dikiz aynalarında siyah detayın çoğaltılması.

Lexus LX’in iç mekanı da spor paketle fazla olmayan ayrıntılara kavuşmuş.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==LX’in tavan döşemeleri farklı bir koyu tonla değiştirilmiş. Yarı analin deri koltuklar da spor pakete dahil edilmiş. İsteğe göre Black, Cabernet ve özel Moonlight White olmak üzere 3 renk seçeneğinde alabiliyorsunuz. Lexus, aracını standartında Luxury paketle getiriyor.

GCM Yatırım Banner

Buna göre ısıtmalı/havalandırmalı koltuklar, dört bölge klima, 19 hoparlörlü Mark Levinson ses sistemi, ısıtmalı direksiyon, baş üstü ekran, kablosuz mobil telefon şarjı ve projektör kapı lambaları bulunmakta.

Güvenlik ve motor kısmı için bir değişim olmamış.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Japon markanın üstün güvenlik özelliklerinden yaya algılama, şerit takip asistanı, çarpışma önleyici sistem, tüm hızlarda dinamik radar seyir kontrol tarama gibi üst sınıf özelliklerini barındırıyor.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
2020 Lexus GXOR Konsept ile Arazilerin Zorluğunu Düşünmeyeceksiniz!

LX Sport, 383 beygir gücü ve 546 nm tork sağlayan bir 5.7L V8 motora sahip. Normal seride gelenle aynı. Artı 8 ileri otomatik şanzımanla dört tekerleğe güç iletiliyor. 2020 Lexus 570 Eylül ayında bayilerde olacak. Fiyatlandırma da 83.280 dolardan başlayarak seçimlere göre 91.380 dolara kadar çıkabilecek. Spor paketin taban fiyatı da 99.300 dolar.

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın