Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2020 Clio V Cup-Ralli-RX Turbo Motorlu Versiyonlar Yarışlara Hazır!

Renault, 2020 yarışları için Clio'nun hızlı pist versiyonlarını hazırlıyor.
2020 Clio V Cup-Ralli-RX Turbo Motorlu Versiyonlar Yarışlara Hazır!
HABER GİRİŞ

Renault’un B segmentinin tartışmasız en sağlam adayı olan Clio‘yu yenilemiş ve üst sınıflarda sunulanlarla getirilmişti. Görünümde istenilen detaylar verilmiş olsa da bazılarımız onun makyajlanmış olduğunu söylemişti. Sadece aydınlatmaların formları ve cephelerde birkaç belirgin duruşlarda gelmişti.

Fransız şirket şimdi ise Grand Clio’nun Clio Cup-Rally ve RX‘i ile tanıştırdı. Yarış odaklı versiyonları için fikir sahibi olunabilecek Clio kafesi, güçlendirilmiş halde karşımıza çıktı.

İki farklı tonda ve kısıtlı bilgilerle gelen Clio yarış tipleri, ayırt edilebilir unsurlarla kaplanmış.

Renault Clio V CupYakışıklı ve satışlarıyla her zaman olduğunu gibi Renault’un yüzünü güldereceğini garantileyen Clio’nun siyahla detaylandırılması vahşi bir ortam yaratmış.

Atılan fosforlu sarı şeritler tampon etrafında görülüyor. Çekimlerde ışığın ve makinaların profesyonel resimler vermesinin dışında C formlu LED teknolojili farları mini bir Talisma’nı işaret ediyor.

Clio CUP Rally-RX’i standartları dışında ve bunları tanımanız için fazlaca değişime gidilmiş.

2020 Renault Clio V Cup RX RSMichelin kauçukla sarılı jantlar, çok kollu ve tipik yarışçı! Tavandaki temiz hava giriş detayını unutmayalım. Modifikasyon, parçaların değişik şekillere getirilmesiyle bir nevi defileye dönüştürülmüş. Clio’nun bagaj üzeri kanatları Renault Sport logolu olup, alçak ve yüksek şekillerde karbon detayla gösterildi.

GCM Yatırım Banner
Amaca göre kokpit kısmı da güçlendirildi. Tabi ki yürüyen aksamlarda.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Kurallar gereği sürücüyü en iyi şekilde koruma sağlayacak demir barlar Clio 5’in içerisinde dolandırılmış. Aracın gösterilen şekillerine, Reno’nun sonradan ekleyeceği süsleme parçaları olarak da görebiliriz.

Fransız temsilci model versiyonlarının her birinin özel görevler için yetiştirildiğini söylüyor. Clio’nun gideceği çakıl yollar için 15 inç, asfalt kullanımlarına 16 inç ve Kupa yarışlarına özel 17 inç tekerlek seti hazırlanmış.

Motorları ve özel soğutma sistemleri FIA onaylı.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Cilo RS hattında ayarlanamayan Bos süspansiyon ve sınırlı kaymalı diferansiyel ile donatılmış. Araçlarda iyileştirilmiş soğutma sistemi ve FIA onaylı yakıt hücresi de kullanılacak. Motor konusunda da Daimler ile hazırlanan ve aracı en iyi hızlandıralacak 1.3T kullanılmış.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Renault’un Tek Bir Pazara Göndereceği 7 Kişilik B Sınıf AracıTriber!

1.3T’den ilk 168 ps ile 177 ps alınmış. Turbo şarjlı 4 silindirli aktarım organı sırasıyla 280 ve 320 nm tork üretiyor. Tüm modellerde Sachs kavrama özelliğine sahip Sadev 5 vitesli sıralı şanzıman donanım içerisinde yer alıyor. Son bilgi olarak Renault üretime Ekim ayı gibi alarak modelin 2020 yarış sezonuna hazır olmasına çalışacak.

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2023/4Ç Kar/Zarar %36.13/63.87%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.