Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Nissan Navara’nın Ekstralarla Dolu N-Guard Versiyonu İngiltere’de Satışa Çıkıyor!

Nissan'ın başarılı 4x4 kamyoneti Navara'ya bol özellikli N-Guard paketi geliyor. İşte detaylar...
Nissan Navara’nın Ekstralarla Dolu N-Guard Versiyonu İngiltere’de Satışa Çıkıyor!
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Nissan’ın Ford Ranger Raptor tarzı rakiplerinin karşısına çıkartacağı N-Guard’ı farklı bir şekliyle sizlere vermiştik. Navara’nın listelerine eklenen yeni versiyonu daha cezbedici ve eğlenceli. L200’ün Magnum’u kadar asi durmasa da standart Navara’dan farklı olduğu anında belli oluyor.

N-Guard sadece dış kısımdaki sportif parçalardan ibaret değil! Dikkat çekici kaporta renkleri haricinde 4×4’ün arazi yetenekleri de geliştirilmiş. 3 nesildir üretimde kalan ve rakipleri arasında söz sahibi olan Navara, markası içerisinde birkaç kılığa da girebiliyor. Hep beraber N-Guard paketinde neler varmış inceleyelim!

Navara’mızın ön kısmından başlatılan değişimler beyaz ve gri renklerinde daha belirgin duruyor.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Yapılanların bazılarının Tekna Trim paketiyle alakalı olduğunu düşünüyoruz. Takım halinde gidilen eklemelerde, ızgara ve sis farı kapağı renginde normal tonlu bir siyah tercih edilmiş.

Hafif dokunuşlarla gelinen yan kısımda da siyak kapak işlemlerine devam edilmiş.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Beyaz renkte daha çok kendini belli etse de dikiz aynası kapakları ve 18 inç jantlar diğer gövde renklerinde de güzel durmayı başarmış.

Navara N-Guard’ın aksesuar süslemeleri daha bitmedi!

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Farklı olacağınız kısımlarda kapı kolları, tavan rayları ve kapı altı çıkartmaları bulunuyor.

GCM Yatırım Banner
Twilight Grey, Metallic Black and Storm White renkleri beğeninize sunulurken sulara girmek için şnorkel isteyebilirsiniz!

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Kabin görselleri olmasada bir dizi iyileştirmeler burada da yapılmış. Deri – kumaş karışımı koltukların desenleri değiştirilirken, sarı renkli dikişler ve zemin paspaslarının olduğu söylendi.

N-Guard’ın elektronik takviyelerine göz atalım.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Standart sunulan yokuş kalkış desteğinin devamında, dik eğimler için iniş kontrol ünitesi eklenmiş. Akıllı acil frenleme ve çevresel izleme monitörleri de pakette bulunuyor.

En sağlam sürüş özellikleri arasına sınırlı kaymalı diferansiyeli koyabiliriz.

Motor ünitesinde bir değişim yok.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Güncel Navara modellerinde kullanılan 2.3L hacimli dCi 190 ps‘lik haliyle yine N-Guard için de görevin almakta. Bol aksesuar ve donanımlı N-Guard’ın aktarımlarını otomatik veya manuel vitesle tercih edebileceksiniz.

İngiltere’de satışına başlayan Navara N-Guard’ın manuel olanını 28.075 Sterline, otomatik olanı da 29.525 Sterline alınabilecek. Nissan kamyonetinin ilk gösterimi ise Hannover Motor Show‘da yapılacak. Bizce gerçek dünya resimlerinde biraz daha iyi gözükecektir…

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2023/4Ç Kar/Zarar %36.13/63.87%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.