Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Kawasaki’nin Mini Ninja 125’i Yollara Çıktı!

Kawasaki, Ninja'nın karizmatik duruşlu, en mantıklı serisi 125'i yollara çıkardı!
Kawasaki’nin Mini Ninja 125’i Yollara Çıktı!
HABER GİRİŞ

Kawasaki’nin geçmişi 80’lere dayanan Ninja serisinin en yeni ve çok amaçlı motosikleti artık yollara çıktı. Ekim ayında tanıtımı gerçekleştirilmiş, bazı özelliklerinden bahsedilmişti. İnsanlara sorduğunuzda akıllarda en çok kalan Ninja, ZX versiyonudur. Çıtayı biraz daha yükselttiğimizde ise karşımıza H2R ile Osmangazi Köprüsü’nde 400 km’ye çıkan Kenan Sofuoğlu geliyor.

Japon markanın şehir modeli olarak lanse edilen Ninja 125, A1 ehliyetle kullanılabilecek. Tasarımsal anlamda göze güzel gelen parçalarla birleştirilen Ninja 125, dar alanların en yakışıklısı olmaya aday.

İkonik serinin geleneksel renkleriyle kaplanan Kawasaki Ninja 125, canlı bir duruşa sahip.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Sınırlı performans motosiklet örneklerinin yeni üyesi, adeta hızlı örnekleri gibi duruyor. Ninja’nın aydınlatma kısmı tek fardan oluşuyor.

İnsanı sarıcı bir karaktere sahip motosiklete, dönüş çapı en iyi olacak şekilde parça konum derecelendirmeleri hesaplanmış. 23.8 derece çatallar ve 90 mm’lik iz tutucu ile park yeri ve garajlara giriş çıkışları basitleştirilmiş.

Kawasaki, Ninja 125’in yol sarsıntıları için mukavemeti yüksek, işlevsel parçalarına yer vermiş.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Yol üzerindeki çukurlar ve sarsıntı yapacak durumlar için sarmal şoklar süspansiyon sisteminde en iyi konumu almış. Kullanılan jantlar 17 inç önde 100/80, arkada 130/70 oranlarında.

GCM Yatırım Banner

Frenlemede iyi sonuçlar için 263 mm petal disk ve çift pistonlu kaliperler ön, 220 mm petal disk çift pistonlu kumpas arka kısma verilmiş. Ninja 125 bu sistemleri yöneten bir de ABS sistemine sahip.

Motoru teknik verileri yeterli ve aracın hafifliğinde de önemli rolü var.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==125 cc hacme sahip Ninja motoru, 15 ps güç ve 11.7 nm torkla hareket ediyor. Bu değerlerle istediğiniz yeri istediğiniz şekilde gezebilirsiniz. A1 ehliyetle kullanıma izin vermesi Ninja 125’i daha değerli kılacaktır.

İlginizi Çekebilir :

Mad Boxer: Subaru WRX Motoru Artık İki Tekerlekte Çalışacak!
Yeni Mad Boxer: Subaru “WRX” Motoru Artık İki Tekerleği Döndürecek!

Ninja’nın en yakın rakibi olarak gördüğümüz Yamaha YZF R125‘ten daha iyi bir görünüm ve özelliklerine sahip olacak. Peki, bu 125 cc’lik kullanımı kolay, hafif ve kaliteli bir duraşa sahip Ninja için sizin yorumlarınız neler olur?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın