Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

BMC Yeni Kamyon Serisi “Tuğra”yı Yollara Çıkarıyor!

Uzun ömürlü yapısıyla yarım yüzyıldan fazla süredir ağır yük taşımacılığında hizmet veren BMC, Tuğra serisini tanıttı. İşte detaylar...
BMC Yeni Kamyon Serisi “Tuğra”yı Yollara Çıkarıyor!
HABER GİRİŞ

68 yıldır çizgisini bozmadan sağlam taşıyıcı araçlar üreten BMC, yepyeni bir seri ile kalitedeki öncü duruşunu bir kez daha gösterdi. İngiliz British Motor Corporation, oluşumunu Austin ile yapmış ve bir süre Jaguar‘la da iş birliği içerine girmiş. Aynı ticari kolunu Türkiye’ye taşıyan BMC, Türkiye topraklarında faaliyetlerini sürdürmektedir.

BMC’nin ülkemizdeki işleyişi, sallanan ve sonu gelen bir şirketi resmi olarak 2002 yılında ayakta tutma girişimiydi. Gelinen noktada Tuğra isimli bir serinin şirket listesine katılmasıyla marka, alanında daha fazla güç kazanmış oldu.

BMC Tuğra Almanya’da Tanıtıldı

BMC Tuğra Almanya'da TanıtıldıTasarımıyla yük taşımacılığının prensi haline gelen Tuğra’nın estetiksel açıdan çok iyi durduğunu söyleyebiliriz. Günümüz ağır yük taşıyan araçlarında da gerekli teknolojik yenilikler eksik bırakılmıyor.

Tuğra’ya baktığımızda Led aydınlatmalı gündüz aydınlatma grubuna karşı mercekli xenon farlarda verilmiş. Görüş mesafesi açısından bu çok önemli.

Tuğra’nın Motor ve Aktarım Kısımları En İyi Malzemeden İmal Edilmiş

Tuğra'nın Motor ve Aktarım Kısımları En İyi Malzemeden İmal EdilmişYeni BMC kamyonunun bulunduğu alan ve yapacağı işlere göre malzeme mukavemeti üst seviyede olması gerekiyor. O yüzden kötü zemin koşulları, yük taşıma kapasitesi, motor verimliliği gibi faktörler göz önüne alınarak imal sürecine girilmiş.

GCM Yatırım Banner

Sayısız testlere tabi tutulan BMC Tuğra yürüyen aksam, motor performansı, aktarımlar ve birçok kalite aşamalarından en iyi derecelerle çıkmayı başarmış.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Hyundai 2019 Yılında Full Elektrikli Kamyonunu Tanıtacak!

Almanya IIA Hannover Ticari Araçlar Fuarı‘nda tanıtılan Tuğra’da TFT ekran, navigasyon, dokunmatik 7″ multi medya ekran, buzdolabı gibi işlevsel ve teknolojik öğeler bulunuyor.

Tuğra hakkında kısıtlı bilgilere sahip olsakta, anlatılanlar ve şekli her şeyi ortaya koyuyor. Onlarca yıllık bilgi birikiminin teknoloji ile harmanlanıp bir ağır yük taşıyıcısına geçirilmesinin kusursuz olabileceğini bizler zaten biliyoruz. BMC’nin yeni seri kamyonu Tuğra hakkında sizin yorum ve görüşleriniz nelerdir?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Hesabınızı şimdi oluşturun!
Kolay kayıt, hızlı işlem ve uzman analizlerle başarıya giden yolda lider adımı atın.