Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2019 VW Arteon ABD Fiyatları ve Donanımları Belli Oldu!

ABD'ye gönderimleri geciken VW Arteon'un gidiş tarihi, donanım ve fiyatları belli oldu!
2019 VW Arteon ABD Fiyatları ve Donanımları Belli Oldu!
HABER GİRİŞ

ABD için geciken Arteon gönderimi nihayet gerçekleşiyor. VW’nin iyi ataklar yaptığı ABD için 4 kapılı spor coupenin henüz gönderimleri yapılmamıştı. 2019’un başlarında gitmesi gerekirken, bazı sıkıntılardan dolayı girişine onay verilmemişti. VW sözcüsü bunu, “Dünyadaki WLTP emisyon testinin karşılanmasında bir birikimden kaynaklanan sertifikasyon sürecinde gecikmelerden dolayı Arteon’da sıkıntı yaşandı” durumu bu şekilde açıklamıştı.

Selefi olan VW CC’den daha lüks ortamla birlikte MQB’nin uzun dingil aralıklarından yararlandırılmıştı. 4 kapılı Fastback arabalara hayran değilseniz bile Arteon kendini bir şekilde beğendirecek kapasitede. Aşağıda da vereceğimiz donanım seviyeleri, çekiş ve aktarım özellikleriyle birleşince Amerika halkının severek bineceğini düşünüyoruz.

Yakışıklı coupe 2.0 TSI ile gidiyor.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Turboşarj motor 268 ps ve 350nm tork verisi gösteriyor. Geliştirilmiş 8 ileri otomatik şanzıman aktarımları yaparken, 4Motion dört tekerlekten çekiş sistemi her donanım seviyesinde insanların tercihine sunulmuş.

ABD’ye gidecek Arteon’larda güvenlik donanımı sağlam ve üst standartta olacak.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==DCC adaptive damping sistem, start&stop, otomatik çarpışma sonrası frenleme, 8 adet hava yastığı, kör nokta, araç arası mesafe koruma, şerit koruma asistanı standart olarak müşterilere sunulacak.

İlk olarak Arteon SE’nin fiyat ve donanım seviyesinden bahsedelim.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==VW, giriş seviyesi olarak SE paketi sunuyor. Onun içerisinde 18 inç jantlar, DRL LED farlar, krom ızgara, krom çerçeveli yan camlar ve çift çıkış egzoz uçları. Kokpitte ise sürücünün 12 farklı fonksiyona sahip olduğu deri koltuk, 3 bölgeli klima, dikiz kamera, yağmur sensörü, paslanmaz çelik kapı eşikleri ve anahtarsız çalıştırma. Önden çekişli FWD çekiş sistemiyle tercih ederseniz 35.845 dolar, 4Motion çekiş sistemini tercih etmek için de 37.645 dolar ödenmesi gerekiyor.

GCM Yatırım Banner
Arteon orta seviye donanımını SEL olarak isimlendirmiş.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==SEL’in standartlarında panaromik cam tavan, hafızalı elektrikli katlanır ayanlar, Nappa deri koltuklar, ahşap görünümlü dekoratif parçalar, 8 inç bilgi eğlence sistemi, dijital kokpit ekranı ve adaptif cruize sistemi size 39.995 dolara sunuluyor. Yine 4×4 Arteon SEL isterseniz de 41.795 dolar ödemek zorundasınız.

Orta üst seviyede Arteon, SEL Premium olarak isimlendirilmiş.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==İsminden de anlaşılacağı üzere donanımlarda; 19 inç alaşım jantlar, ısıtmalı direksiyon simidi, havalandırmaları ön koltuklar, koltuk masaj özelliği, üç farklı ambiyans aydınlatma, Climatronic sistem arka yolcu kontrolü, VW Car-Net bağlantı servisleri, 12 hoparlörlü 700 watt Dynaudio premium ses sistemi, şeritten ayrılma uyarısı, uzun far kontrol, SEL Premium’un standartlarında. Fiyatına bakacak olursak Arteon standart 4Motion (4×4 sistemi) ile geliyor ve fiyatı 44.945 dolar.

Müşteriler Arteon’u en üst seviyede binmek isterlerse R-Line’ye yönlendirilecekler.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==SEL Premium’a ek olarak vereceğiniz 1.265 dolar karşılığında 20 inç R-Line özel jantlara sahip olunabilecek. Tüm donanım seviye standartları en üst spor pakette de olacak.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Yeni VW T-Cross Sınırlı First Edition Paket ile İngiltere’ye Gidiyor!

2019 yılının Nisan ayında ABD bayilerine gönderilecek Arteon’lar 6 yıl veya 72.000 mil garantiye sahip.

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.