Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

“Mercedes S65 AMG Final Edition” Cenevre’ye Özel Dokunuşlarla Geliyor!

Mercedes AMG ortaklığındaki hızlı amiral S65 çalışması, Cenevre'ye Final Edition olarak geliyor...
“Mercedes S65 AMG Final Edition” Cenevre’ye Özel Dokunuşlarla Geliyor!
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Mercedes geçtiğimiz haftalarda mega amirali S65‘in çıkış haberini verse de görsel anlamda bir şey sunmamıştı. Cenevre Otomobil Fuarı’na hazırlık yapan Alman otomobil şirketi, çok özel bir final sürümüyle İsviçre’ye geliyor. AMG ortaklığında hazırlanan en hızlı varyant olan S65 farklı renklendirmelerle göze daha fazla hitap eden şekle getirilmiş. S Serisi birinci nesil olarak 47 yıl öncesine işaretlenmiş olsa da kökeni 50’li tarihlere dayanmakta.

S65 üzerine yapılan özel sürümün, sınırlı sayıda üretimi olacak. Belirli kısımlara yerleştirilen rozetlerle kendini belli edilecek Final Edition, en çok parça renkleriyle kendini gösterecek.

Rakiplerini umursamaz görüntüsü üzerine birkaç makyajlama yapılmış.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==AMG’ye ait tampon üzerine şeritler bronz bir renkte. Gümüş ızgaranın, şeritlerin takip eden kısımların iç tarafları siyah yapılmış. Üçlü LED teknoloji farlarıyla zaten bir S Class olduğunu belli ediyor.

Çamurluktaki V12 BiTurbo yazısının etkilemediği bir kişi olamaz.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==S-Serisi Final Edition’dan sadece 130 adet üretilecek. 20 inç alaşımlı jantları da genel uyum için bronz renge boyanmış. C sütunları üzerine yuvarlak özel sürüm etiketleri verilmiş.

Amiral, 130 kişinin sahip olacağı şekillerine arkada da devam ediyor.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Her daim üzerindeki sanatsal çalışmaları belli eden S Serisi’nin difüzör kısımlarına jant tonlarında şeritler verilmiş. Egzoz çıkışları parlak siyahla değiştirilmiş.

GCM Yatırım Banner
S65 Final Edition’la bazı opsiyonlar standart olarak geliyor.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Listede panaromik cam tavan, ayarlanabilir koltuklar ve 186 km/h’de kilidi açan AMG sürücü paketi bulunuyor. Fiyatlandırması henüz yapılmayan hızlı lüks modelin normalinden 100 bin dolar pahalıya satılacağını düşünüyoruz.

Dış rengi özel Obsidiyen Siyah metalik bir kaplama olan Mercedes-AMG S65 Final Edition’da yine güçlü V12 sahnede olacak.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Korumalı kaputunu kaldırdığınızda “One Man One Engine” yazısı karşılıyor. 6.0L W12‘den vazgeçmeyen Mercedes, 621 ps ve 1000 nm tork gibi devasa değerlerle ilerlemesini sağlayacak. Yürüyen bir saray görüntüsündeki sedan, 4.1 saniyede kalkış yapıyor. 250 km/h sınırı açıldığı zaman da süper spor araba kıvamında gitmeyi vadediyor.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Rüzgarlara Meydan Okuyan Üstsüz: “Mercedes AMG GT-R Roadster”

Dünyada 130 örneği olacak S65 AMG Final Edition, Cenevre Fuarı’na getirilmek için hazırlanıyor. Bronz renk vuruşlarıyla değişik bir hava oluşturulan Mercedes S’in rozetleri de sizin özel bir versiyone sahip olduğunuzu anlatacak. Siyah uzay gemisini siz nasıl buldunuz?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.