Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

2019 Kia K900’ün Motor ve Bazı Özelliklerini Gösteren Broşürü Gösterildi!

Kia'nın BMW, Mercedes ve Lexus'un karşısına koyabileceği lüks segment otomobili K900'ün tanıtım broşürü gösterildi.
2019 Kia K900’ün Motor ve Bazı Özelliklerini Gösteren Broşürü Gösterildi!
HABER GİRİŞ

Kia’nın Amiral Gemi kavramına göre şekillendirdiği K900‘ün çıktığını gösterilen bu broşür yayınlandı. Yeni premium aracın gerekli olan donanım seviyesiyle, markasını lüks klasmanda temsil edecek. Koreli şirketin bunun üzerine yaptığı stil çalışmalarında önceki yazılarımızda da bahsettiğimiz üzere kardeş firmasının ufak yardımlarıyla üst seviyeye çıkışı sağlamış.

Aslında Stinger modelinde bir çok durumu halletmişti. En hızlı coupe sedanları geride bırakarak fiyat – performansta da istenileni fazlasıyla vermişti. Lüks klasman yerleşimleri biraz farklı olabilir. Yarışması gereken, en azından yakınlarına gelmesi gereken BMW, Mercedes, Audi ve Lexus gibi dünyayı bu konuda ele geçirmiş rakipleri var.

K9, her açıdan ben lüksüm sinyallerini yayıyor.

Kia K9 Broşür

Nedendir bilmiyorum ancak kasa yapısı gerçekten hoş. Detayların fazlasını bir kenara bırakıp, karakter yüzünü taşıyacak parçalara yer verilmiş. Farların içerisindeki Ledlerin duruş biçimi oldukça çekici!

10 kollu jantlar büyüklük açısından gövdeye orantılı duruyor. Son nesil 7 Serisinde yoğun hissettiğimiz kapı altı krom ayrıntılar K9’da da mevcut.

GCM Yatırım Banner
Broşür resimlerinde arka stoplar biraz daha farklı geldi.

Kia K9 Broşür Arka Görünüm

Nedeni de şu; verilen yuvarlak hatlarının Bentley modellerini çağrıştırsa da karanlık ortamda sanki Mercedes S Klass gibi hissettirdi. Kia’nın akıllıca sunduğu sistemlere, üst sınıf için en iyileri örnek alması güzel. En azından akıllıca!

İç tasarım anlayışı premium ortam isteyenleri tatmin edecektir.

Kia K9 Broşür Kokpit

Göze çarpanlarda ilk detaylar arasında dört kollu direksiyon simidi ve multi medya ekran. Direksiyon için bir şey diyemeyeceğim ancak orta kısımdan yani 12.3 inç ekrandan itibaren BMW – Mercedes ortaklığında yapılmış gibi duruyor. Havalandırma mazgal yeri ve klima kontrol kutusu kısımlar en benzer yerlerden.

3 tonlu renk kombinasyonu güzel dururken, aralıklı ahşaba yer verilmesi kalite seviyesini yükseltmiş.

Güç ünitelerinde neyi isterseniz o var!

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==

Genesis’ten tanıdığımız 3.8L ile başlayan motor yelpazesi, 5.0L‘ye kadar gidiyor. GDI teknolojili motorlar içerisinde 3.3L T-GDI ile güzel performanslar vadediyor. V8 5.0L’yi de azımsamamak gerekir.

Fiyatlandırmaya geldiğinizde; Koreli müşteriler için 3.8L GDI versiyon 51.057 dolar, en üst Amiral Gemi 5.0L V8 için 87.234 dolar düşünülmüş. Yeni lüks Kia’nın satışları sanırım gerçekleştirildi. Genel olarak baktığımızda Koreli firmanın lüks segment sevdasını iyi yönlü olarak değerlendirebiliriz.

Sandığımızdan daha büyük bilgi ekranı ve donanımsal anlamda tatmin edecek özelliklerle K900, ön planda olan bir otomobil olabilir. Bu gibi otomobillerde ihtiyaç olan yüksek hacim motorlar da tam seviyede. Geriye sadece tercih eden müşterilerin binmesi ve onlardan gelecek kullanıcı yorumları kalıyor.

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2023/4Ç Kar/Zarar %36.13/63.87%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın