Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

Şık İç Tasarımı Etkileyici Performansıyla: “2017 Volvo XC90 Excellence”

Şık iç tasarımı ve etkileyici tasarımıyla 2017 Volvo XC90 Excellence modelini sizler için inceledik. İşte 104.900 dolarlık fiyat etiketiyle sunulacak model:
Şık İç Tasarımı Etkileyici Performansıyla: “2017 Volvo XC90 Excellence”
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

İsveç’in en büyük motorlu araç markalarından biri olan Volvo; 1927 yılından beri TIR’dan otobüse, otomobilden deniz motoruna kadar birçok araç üretmiştir. En bilindik SUV araç modellerinden biri olan ve şık iç tasarımıyla dikkat çeken 2016 model otomobiller arasında yer alan XC90 modelinin üretimine ise 2002 yılında başlanmıştır. Hem güçlü hem de fazlasıyla lüks olan bu model, Volvo’nun SUV araçlarının amiral gemisi olmuş ve bu kategorideki birçok rakibiyle XC90 şaheseri sayesinde başa baş bir mücadelenin içerisine girmiştir.

Rakiplerine göre yeni bir SUV modeli olmasına rağmen XC90’ın 2017 Excellence versiyonu, lüks araç sektöründe yer alan diğer modellere toz yutturacak gibi görünüyor. Lüks iç mekan tasarımı, zarif dış görünümü ve muhteşem performans özellikleri ile tam bir mühendislik harikası olan 2017 Volvo XC90 Excellence, başta karizmatik babalar için lüks SUV’lar arasında yer alan Range Rover olmak üzere sektörün önde gelen modellerinin gözlerini korkutacağa benziyor. Şimdi dilerseniz, İsveç devi Volvo tarafından tasarlanan SUV dünyasında bomba etkisi yaratacak 2017 XC90 Excellence modelini birlikte detaylı bir şekilde inceleyelim.

İşte karşınızda Volvo’nun en yeni SUV modeli XC90 Excellence!

2017 Volvo XC90 Excellence İç ve Dış Mekan Tasarımı

2017 Volvo XC90 Excellence İç ve Dış Mekan TasarımıVolvo, bu güçlü ve görkemli SUV modeliyle tarihi baştan yazacak gibi görünüyor. XC90 Excellence modeli; yedi yerine, dört geniş koltukla karşımıza geliyor. Kabinin ön kısmında bulunan iki koltuk özel olarak yerleştirilmiş bir mekanizma sayesinde canlandırıcı bir masaj terapisi sağlıyor. Ayrıca ön tarafta yer alan yolcu koltuğu ayaklarınızı uzatabileceğiniz bir bölmeye de sahip. Aracın iç mekanındaki bu tarz özelleştirmeler geniş bir LCD ekran ile kontrol edilebiliyor. Bu özelliklere ek olarak 20 adet hoparlörden oluşan ses sistemi, en kaliteli deri olarak bilinen Nappa derisinden koltuklar ve arka bölmede mini bir buzdolabı da yer alıyor.

2017 Volvo XC90 Excellence Performans Özellikleri

2017 Volvo XC90 Excellence Performans Özellikleri400 beygir gücü ve 640Nm tork üretebilen 2.0 litrelik T8 twin-hybrid dört silindirli elektrikli motor ile güçlendirilmiş bu 2017 Volvo XC90 Excellence modeli ile saatte 0’dan 100 kilometrelik hıza sadece 5.6 saniyede ulaşabilirsiniz. Baştan sona kadar lüks olanaklarla donatılmış bu yeni Volvo modeli, SUV araç sektöründe konforu ve güçlü bir performansı arayanlar için fazlasıyla idealdir. Range Rover Sport gibi kış için en uygun lüks arabalar arasında yer alan bir model kadar güçlü bir performansa sahip olan Volvo XC90 Excellence aracının fiyatı da lüks araç sektöründe bulunan en pahalı modellerden biri olduğunu kanıtlıyor.

GCM Yatırım Banner

2017 Volvo XC90 Excellence’nin Fiyatı

2017 Volvo XC90 Excellence'nin FiyatıÖncelikle Tesla’dan dünyanın ilk elektrikli SUV aracı Model X, SUV ve elektrikli araç tanımını farklı bir boyuta taşımıştı. Daha sonraları ise martı kapılı ilk SUV modeli olan 2018 Lincoln Navigator gibi araçlarla tasarımsal değişikliklere gidilerek otomotiv sektörü bir ilke daha imzasını atmış oldu. Şimdi ise halihazırda üretmiş olduğu lüks arabalarla bizleri kendisine hayran bırakmayı başaran Volvo, yepyeni ve oldukça nitelikli bir SUV modelini piyasaya sunmaya hazırlanıyor. Buzdolaplarından masaj koltuklarına kadar, işe yarar birçok lüks özelliği içerisinde barındıran bu güçlü Volvo modeli tam 104.900 dolarlık fiyat etiketiyle alıcılarına ulaşacak.

Volvo denince şüphesiz akla ilk gelen geniş iç mekan tasarımı oluyor. Adeta apartman dairesinin bir odası kadar genişliğe sahip ferah ve işlevsel iç ortamıyla birçok lüks özelliği sürücülerine sunan Volvo, 2017 XC90 Excellence modeliyle adına yakışır bir araç tasarlamayı başarmışa benziyor. Birlikte incelemiş olduğumuz Volvo XC90 Excellence modelinin içerisinde yaşamak ister miydiniz?

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.