Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

3.1 Milyon Dolarlık Teklifi Az Bulan LaFerrari Sahibi Satıştan Vazgeçti!

499 adet LaFerrari'lerden birine 3.1 milyon dolar verilse de bu ucuz bulunmuş!
3.1 Milyon Dolarlık Teklifi Az Bulan LaFerrari Sahibi Satıştan Vazgeçti!
HABER GİRİŞ

Herkesin sahip olamayacağı bir otomobil arıyorsanız tam şu anda karşınızda duruyor. O, İtalyan markanın F40’lardan sonra gelen en inanılmaz hiper aracı LaFerrari! En büyük özelliği onun hibrit üniteye sahip olması. 499 kişinin sahibi olduğu LaFerrari’lerin birkaçı kazalarda yok olurken, bir kısmı da binilmeden ikinci el olarak yeni sahiplerine satıldı.

LaFerrari, bir Michael Schumacher’ın Enzo‘su kadar değerli olmasa da iyi paralar edebiliyor. Kırmızı özel otomobil klasik, spor, nadir vb. araçların satıldığı Bring A Trailer‘de satışa çıkartılmış. 3.1 Milyon dolar teklif gören LaFerrari’ye buyurun beraber bakalım.

Kırmızı LaFerrari’nin sıfır olduğunu söyleyebiliriz.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==LaFerrari resmen güzelliği ile büyülüyor. Karizmatik kelimesi bu otomobil yanında sönük kalıyor. 499 adet içerisinden biri olan satılık sporcunun üzerinde herhangi bir ezik veya çizik olmadığı söylendi.

Ayrıca 2015 model LaFerrari‘nin geçen 3 senelik dilimde de kazaya karışmadığı bildirildi.

Fabrikasında LaFerrari ile çıkış yapan her şey eksiksiz duruyor.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Aracın California’daki bakım kağıtlarından, kitapçıklarına ve aksesuarlara kadar korunmuş. Milyon dolarlık aracın kırmızı 398 mm Brembo fren kaliperleri ve 5 kol jantları bulunuyor.

GCM Yatırım Banner
Kilometre rakamını öğrenince LaFerrari’nin koltuklarına gerçekten de birkaç kere binildiğine inanmaya başladık!

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Üst düzey kalitedeki kokpitin içerisinde kırmızı, siyah şeritli deri koltuklari karbon orta kanal ve kapı eşiklerini görüyoruz. Alacantranın da yoğun olduğu göğüs kısmıyla beraber sıfırdan farksız olduğunu net anlamış olduk.

Unutmadan satılık Ferrari ile yalnızca 152 km yol yapıldığı söyleyelim.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==LaFerrari’ye hak kazanan kişinin ticari olarak bu işe girdiği açıkça belli oluyor. Yoksa böyle bir İtalyan sanat eserine binilmeden durulamaz!

Büyük arka kaputu kalktığında asıl işçiliğin olduğu yeri görüyoruz.

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==Bir arabada en çok mühendisliğin motor kısmında olduğu doğrudur desekte, karoseri yerde tutmak için geliştirilen aerodinamik unsurlar ve rüzgarların nasıl kullanılacağını hesaplamak da bir o kadar zor!

Yakışıklı atımız sırtında 6.3L hacimli bir V12 taşıyor. Doğal emişli ünitenin bir de hibrit motor desteği var. Ortaya çıkan 950 beygir güç ise 7 ileri çift kavramalı otomatik şanzımanla tekerleklere aktarılıyor.

İlginizi Çekebilir :

Png;base64,iVBORw0KGgoAAAANSUhEUgAAABAAAAAJCAQAAACRI2S5AAAAEElEQVR42mNkIAAYRxWAAQAG9gAKqv6+AwAAAABJRU5ErkJggg==
Üstü Açık Yepyeni Bir Ferrari Şeytanı: “LaFerrari Spider”

152 km’deki LaFerrari için teklifler 3.1 milyon dolara kadar gelse de sahibi bu rakamı kabul etmemiş. TL’ye çevirdiğimizde 18 milyondan fazla etse de, LaFerrari’nin 5 milyon dolara satılan örnekleri de var.

Öyleyse 3.1 milyon dolar teklif az olduğuna göre açık artıma çok zayıf geçmiş diyebiliriz. O yüzden de araç sahibi teklifleri geri çevirerek satmayı ikinci adıma bırakmış.

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın