1000 Yatırımlar Holding A.Ş., tamamına sahip olduğu iştiraki 1000 Ödeme Hizmetleri ve Elektronik Para A.Ş.’nin sermayesini artırdı.
Yükseleceğini Düşünüyorum
Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamaya göre, iştirak şirketin 170 milyon TL olan çıkarılmış sermayesi, tamamı nakden karşılanmak üzere 20 milyon TL artırılarak 190 milyon TL’ye yükseltildi.
Söz konusu sermaye artırımına ilişkin karar, 31 Aralık 2025 tarihinde gerçekleştirilen genel kurul toplantısında alındı. Sermaye artırım işlemleri ise 20 Ocak 2026 tarihinde tescil edilerek aynı gün Ticaret Sicil Gazetesi’nde ilan edildi.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1545161
Bu haber sadece bilgilendirme amaçlıdır. Paratic.com’da yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri ve mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Bu haberde yer alan görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihinize uygun olmayabilir. Bu nedenle yalnızca burada yer alan bilgilere dayanarak yatırım kararı verilmesi uygun sonuçlar doğurmayabilir.