Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

1000 Yatırımlar Holding’in Arz Bilgileri Geldi

Borsaya girmeye hazırlananlar listesine adı eklenen 1000 Yatırımlar Holding A.Ş., yarın talep toplayacak. Şirketin halka arz bilgileri haberde;
1000 Yatırımlar Holding’in Arz Bilgileri Geldi
HABER GİRİŞ
SON GÜNCELLEME

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), geçen hafta Cuma günü 3 yeni halka arz onayını duyurduktan sonra 1000 Yatırımlar Holding A.Ş.‘nin halka arz bilgileri geldi. Halka arz büyüklüğü 1.187.500.000 TL olması planlanan ve BINHO hisse koduyla borsaya girmeye hazırlanan holding, 125 liradan halka arz olacak.

Talep toplama işlemleri 14-15 Kasım 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olup, toplamda 9 bin 500 adet pay satışa çıkarılacak.

Halka arz sonrası holdingin halka açıklık oranı yüzde 20,21 olarak planlanıyor. Geçen yıl kurulan şirket, finansman desteğini borsa yoluyla karşılayacak isimler arasına eklenecek.

Halka arz gelirinde yüzde 80’lik pay şirketin devam eden yatırımları için kullanılacak. Yüzde 10’luk kısım finansman ve borç ödemelerine ayrılacak. Geri kalan gelir ise işletme sermayesi olarak değerlendirilecek.

Bünyesinde 5 Şirket Var

1000 Yatırımlar Holding, 2022 yılında kuruldu. Ulaşımdan, yazılıma ve enerjiye kadar çeşitli alanlarda farklı alanlarda faaliyet gösteren holding bünyesinde; BinBin, Meta, Algoritma, Altay Enerji ve Go Sharing olmak üzere 5 şirket bulunduruyor.

GCM Yatırım Banner

Manşet Haberleri

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2024/1Ç Kar/Zarar 34.76%/65.24%
Piyasalar yükselişte veya düşüşte olabilir.
Fiyat beklentini iki yönlü değerlendir.