Paratic Haber: Ekonomi, Finans RSS Interactive

“Godzilla” Lakaplı 2017 Nissan GT-R Artık Daha Güçlü!

2017 Nissan GT-R modeli, önceki modellerine göre çok daha güçlü ve sessiz bir çalışma sistemine sahip. İşte Godzilla lakaplı modelin detayları:
“Godzilla” Lakaplı 2017 Nissan GT-R Artık Daha Güçlü!
YAYINLANMA ZAMANI
SON GÜNCELLEME
Yorum

Bundan tam 96 yıl önce; Den, Aoyama ve Takeuchi isimli üç kafadarın ortaklığı sonucu oluşan Datsun şirketi, 1934 yılında Nihon Sangyo ile birleşerek Nissan adını aldı. Birçok şirketle ortaklık yapan bu otomobil üreticisi, 73 yıldır Avrupa piyasasına birbirinden güzel modeller sunmaya devam ediyor.

2007 yılında yıldızları gölgede bırakan süper arabalar arasında yer alan GT-R modeli ile Nissan, güçlü ve şık otomobiller dünyasına muhteşem bir giriş yapmış oldu. İlk olarak şirketin merkezi olan Japonya’da sahiplendirilen bu araç, ilk başlarda 1969 yılında üretilen Nissan’ın ünlü spor modellerinden Skyline’nin yeni bir versiyonuydu. Fakat günümüzde Skyline’yi bile geride bırakarak, otomotiv dünyasında fırtınalar estirmeyi başarmıştır.

GT-R modelinin piyasaya sürülecek en yeni versiyonu, 2017 Audi R8 Spyder gibi lüks modellerin de yer aldığı New York Otomobil Fuarı’nda sergilenecek. Seleflerine göre oldukça sessiz bir çalışma prensibine sahip olan 2017 Nissan GT-R modeli, önceki modellerine göre de çok güçlü bir motoru kaputunun altında barındırıyor. Şimdi dilerseniz, Nissan tarafından üretilen bu yeni canavara birlikte göz atalım.

İşte karşınızda Nissan’ın 2017’ye özel göz alıcı şık tasarımı:

Nissan’ın Yeni GT-R Modelinin Eşsiz Tasarımı

Nissan'ın Yeni GT-R Modelinin Eşsiz TasarımıDünyaca ünlü yıkıcı bir canavar olan Godzilla, ilk yayınlandığı 1954 yılından bu yana sinema sektöründe rekordan rekora koşmuştur. Ayrıca, sokaklara gücüyle ve boyutuyla korku salan bu devasa kertenkelemsi ya da dinozorumsu yaratık, sınır tanımadan yoluna devam etmiştir. En uzun motor ömrüne sahip otomobil markaları arasında yer alan Japon üretici Nissan’ın GT-R modeli de gücünden ve performansından dolayı “Godzilla” lakabını almıştır.

Yeni Godzilla’nın estetik ön kısmındaki kaputu ve havalandırma boşlukları diğer modellere göre tamamıyla farklı şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca aracın geniş egzoz uçları da farklı bir tarza sahiptir. En önemli gelişimi ise bir süper arabanın sunması gereken bütün özellikleri bünyesinde barındıran rahat iç tasarımında gerçekleşmiştir. Yumuşak koltuklarının yanı sıra geniş dokunmatik ekranlı gösterge ekranı, GT-R modellerinin iç mekan tasarımlarını farklı bir boyuta taşımıştır.

2017 Nissan GT-R Modeli Önceki Versiyonlarına Göre Çok Daha Güçlü

2017 Nissan GT-R Modeli Önceki Versiyonlarına Göre Çok Daha GüçlüSüper araba piyasasındaki birçok modelden ve önceki versiyonlarından çok daha güçlü olan Nissan 2017 GT-R modelinde; 565 beygir gücü, 633Nm tork üreten 3.8 litrelik twin-turbo V6 motor bulunmaktadır. Böylelikle, merakla beklenen 2017 model otomobiller arasında yer alması gereken bu araç; saatte 0’dan 100 kilometrelik hıza sadece 2.7 saniye ulaşabilmeyi başarmaktadır. Seleflerine göre 20 beygir gücü daha fazla güç üretmeyi başaran bu model, oldukça yüksek hızlara çıkabilmektedir.

Nissan’ın Yeni Göz Bebeği 2017 GT-R Modelinin Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Nissan'ın Yeni Göz Bebeği 2017 GT-R Modelinin Fiyatı Ne Kadar Olacak?GT-R modeli Gran Tourismo’yu temsil etmektedir ve bu model dahil Nissan otomobillerinin tamamının ara yüzü PlayStation’ın da arkasındaki isim olan Polyphony Digital tarafından tasarlanmaktadır. Performansıyla, iç ve dış mekan tasarımıyla önceki versiyonlarından fazlasıyla farklı olup, Nissan’ın GT-R modeline boyut atlattıran 2017 Nissan GT-R modelinin fiyatının 104 ila 150 bin dolar arasında olması bekleniyor. 2016 New York Otomobil Fuarı’nda tanıtılacak olan bu model ile Nissan, süper araba sektöründe de ciddi bir rakip olduğunu bir kez daha kanıtlamış olacak.

Japon otomotiv endüstrisinin dev isimlerinden biri olan Nissan, yılların da vermiş olduğu deneyim ve kazanım sayesinde üretmiş olduğu her yeni model ile piyasada fark yaratmayı başarıyor. Datsun olarak başladığı maceraya Nissan olarak devam eden bu Japon otomobil üreticisi, 2017 GT-R modeliyle inanılmaz derecede başarılı bir işe imzasını attı. Peki, birlikte incelemiş olduğumuz 2017 Nissan GT-R modelini garajınızda görmek ister miydiniz?

Size daha iyi hizmet verebilmek için Yasal Mevzuat çerçevesinde, veri politikalarımızda belirtilen amaçlarla sınırlı olmak üzere çerezler (cookies) kullanıyoruz. Detaylı bilgi ve izin iptali ile ilgili olarak Gizlilik Politikamızı inceleyebilirsiniz.

Ayrıntılar
Sponsorlu | 2023/4Ç Kar/Zarar %36.13/63.87%
Yatırımlarınızı GCM Yatırım Aracılığıyla Yönetin
Kişisel Yatırım Temsilciniz ve Piyasa Analizlerine Ücretsiz Ulaşın